Իմունիտետի ուժեղացուցիչ. Հրաշալի բաղադրատոմս
Աշնանային ոսկեգույն գեղեցկությամբ գալիս են ոչ միայն հոգեհարազատ բնության փոփոխությունները, այլև մրսածությունը :
Դդումը պարունակում է մեծ քանակությամբ C և T վիտամիններ , ինչպես նաև երկաթ։ Այս բանջարեղենն օգնում է ամրացնել արյունատար անոթները, լավացնում է մարսողությունը, պայքարում է անքնության և հոգնածության դեմ։
Մնում է ավելացնել կիտրոնի, լայմի, կոճապղպեղի և մեղրի խառնուրդը և հիվանդությունների դեմ պայքարի հիանալի միջոցը պատրաստ է: Բացի այդ, այս խառնուրդը շատ համեղ է ստացվում, այն կարելի է մատուցել նույնիսկ բլիթների հետ կամ թեյի համար որպես ջեմ։
Նախապատրաստում իմունիտետի բարձրացման համար.
Բաղադրիչներ.
150 գ մեղր
300 գ դդում
1 լայմ
1 կիտրոն
1 հատ կոճապղպեղի արմատ (5-7 սմ)
150 գ շագանակագույն շաքարավազ
Կիտրոնն ու լայմը մի փոքր այրել՝ ավելորդ դառնությունից ազատվելու համար։ Կտրեք մեծ կտորներով և հանեք սերմերը:
Դդումն ու կոճապղպեղը մաքրել կեղևից, կտրատել։
Պատրաստի բաղադրիչները լցնել բլենդերի ամանի մեջ, ավելացնել մեղրը և լցնել շաքարավազը, լավ մանրացնել։
Մրսածության կանխարգելման միջոցը պահել սառնարանում, ընդունել 1 ճ.գ. Օրական 3 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ։