Իմ ծանոթներից մեկը սոխի վրա շաքարավազ էր ավելացնում և ուտում․ Ես ապշած էի արդյունքից
Կապույտ սոխն իր բուժիչ հատկություններով եզակի բանջարեղեն է: Այս ազնվագույն, քաղցր-կծու սոխն ի վիճակի է իջեցնել խոլեստերինը և արյան շաքարի մակարդակը, բարենպաստ ազդեցություն ունենալ ստամոքս-աղիքային համակարգի վրա և հարստացնել օրգանիզմը վիտամին C-ով: Այն պարունակում է 2 անգամ ավելի շատ վիտամին C, քան խնձորը:
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի
900 գ շաքարավազ (ցանկալի է շագանակագույն)
1 կգ կապույտ սոխ
Սոխը կտրատել ամանի մեջ։ Ավելացնել շաքարավազ։
Թողեք խառնուրդը եփվի 10 օր։
Պատրաստի խառնուրդը պետք է զտվի և պահվի ապակե տարայի մեջ՝ սառնարանում։
Վերցրեք կապույտ սոխը շաքարով օրական 2 անգամ 2 ճ.գ. ուտելուց 15 րոպե անց։ Այն ակնթարթորեն թեթևացնում է բորբոքումը, անհետանում են լյարդի վատ ֆունկցիայի տհաճ ախտանիշները, ինչպիսիք են բերանում դառնությունը, քնկոտությունը, գլխացավը և հոգնածությունը:
Կիսվեք ձեր սիրելիների հետ արժեքավոր միջոցի բաղադրատոմսով, որն ամրացնում է իմունային համակարգը և մաքրում լյարդը:
Բաղադրատոմսը փորձարկվել է լյարդի ցիռոզով հիվանդների վրա: