Հրաժեշտ տվեք այտուցներին և որովայնի ճարպերին և կանխեք շաքարախտի և հիպերտոնիայի զարգացումը. Օգտագործեք այս մթերքները և ստացեք 100% արդյունք
Այտուցը և ավելորդ քաշը խլում են ձեր առողջությունն ու կյանքի ուրախությունը: Թույլ մի տվեք, որ նրանք դա անեն:
Մեր մարմինը չի կարող գոյություն ունենալ առանց ճարպի: Ճարպը էներգիայի պահեստի դեր է խաղում, սակայն ավելորդ ճարպը դառնում է առողջական խնդիր։ Գիրությունը մեծացնում է շաքարախտի և հիպերտոնիայի զարգացման հավանականությունը։
Որովայնի ավելորդ ճարպից ազատվելը բարդ խնդիր է, սակայն կանոնավոր մարզումների և վիտամիններով, հանքանյութերով, մանրաթելերով և հակաօքսիդանտներով հարուստ հավասարակշռված սննդակարգի օգնությամբ հնարավոր է, քանի որ այս միջոցները զգալիորեն արագացնում են նյութափոխանակությունը և օգնում են այրել ճարպը:
Մենք խորհուրդ ենք տալիս այս բնական միջոցները, որոնք կօգնեն ձեզ պայքարել գիրության, այտուցների և հեղուկի կուտակման դեմ:
Արտիճուկով թեյ.
1 ճաշի գդալ արտիճուկի տերեւներին ավելացնել 1 լիտր եռման ջուր։ Թողեք եփվի և ընդունեք 200 մլ օրական երեք անգամ։
Կանաչ թեյ
Սա հայտնի ըմպելիք է, որը կարող է արագացնել նյութափոխանակությունը։ Խմեք օրը 3 անգամ՝ ուտելու միջև ընկած ժամանակահատվածում։
Նարինջ
Նարինջը հարուստ է վիտամիններով, բացի այդ, այն ունի միզամուղ ազդեցություն։ Քաշի կորստի համար խորհուրդ է տրվում օգտագործել մրգի միջուկը, քանի որ հյութը քամելով՝ չեք օգտագործում այս հրաշալի մրգի մանրաթելի օգտակար հատկությունները։
Արքայախնձոր
Խորհուրդ է տրվում առավոտյան արքայախնձոր ուտել։ Այն ունի միզամուղ հատկություն, որը կօգնի ազատվել օրգանիզմի ավելորդ հեղուկից և կանխել այտուցների առաջացումը։
Կիտրոն։
Վիտամին C-ով հարուստ այս միրգը հզոր հակաօքսիդանտ է։ Առավոտյան խորհուրդ է տրվում խմել մեկ բաժակ ջուր՝ կիտրոնի հյութով։
Կոճապղպեղ.
Բարձրացնում է նյութափոխանակության արագությունը, ինչը հանգեցնում է ճարպերի կորստի:
Դարչին
Նվազեցնում է քաղցրավենիք ուտելու ցանկությունը և արագացնում նյութափոխանակությունը։
Մաղադանոս
Մաղադանոսը կօգնի այտուցների և հեղուկի կուտակման դեմ պայքարում։ Խորհուրդ է տրվում սննդակարգում ներառել մաղադանոս՝ ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացրած վիճակում։ Բացի այդ, կարելի է թուրմ պատրաստել և ընդունել մեկ բաժակ՝ օրը երեք անգամ։