Հնդկաստանում այս բաղադրատոմսը կոչվում է անմահության էլիքսիր

Դիտումներ 840

Հնդկաստանում այս բաղադրատոմսը կոչվում է անմահության էլիքսիր

Միգուցե մենք չկարողանանք 200 տարի ապրել, բայց այս բաղադրատոմսի շնորհիվ կարող ենք առողջ դիմավորել մեր ծերությունը։

 

 

Նայելով հին բաղադրատոմսերին՝ պատմաբանները պարզել են, որ ամենատարածված մթերքներից մեկը կաթի և սխտորի խառնուրդն էր: 

 



Ինչը զարմանալի չէ, քանի որ նույնիսկ Ավիցեննան սխտորը համարում էր բուժիչ շատ հիվանդությունների դեմ, իսկ ժամանակակից գիտությունը դա ապացուցել է։Փոքր կաթսայի մեջ լցնել 1 բաժակ կաթ և դնել կրակի վրա։ Քանի դեռ կաթը եռում է, վերցրեք 2 պճեղ սխտոր և շատ մանր կտրատեք։

 



Հենց կաթը եռա, վրան ավելացրեք սխտոր, հանեք կրակից և ծածկեք կափարիչով։

10 րոպե անց մեր երիտասարդության էլիքսիրը պատրաստ է։

Կաթով սխտորի էլիքսիրը խորհուրդ է տրվում օգտագործել շաբաթական 1 անգամ՝ 1-ական բաժակ։

 

 



Ամենաընթերցվածը