Հարկավոր է փորձել այս բաղադրատոմսը, այն քաղցկեղի և ուռուցքների դեմ է
Ծովաբողկը հարուստ է վիտամին C-ով, կալցիումով, սպիտակուցներով և ոչ միայն, հետևաբար այն պայքարում է բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ՝ հիվանդություններից մինչև քաղցկեղային ուռուցքներ։
Բացի այդ, լինելով բջջանյութով հարուստ՝ ծովաբողկը լավացնում է սննդի մարսողությունը, նպաստում է մարսողական համակարգի առողջությանը և օրգանիզմից հեռացնում տոքսինները։
Ինչպես պատրաստել խառնուրդ ծովաբողկով.
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
- ծովաբողկ (125 գրամ)
- կիտրոններ (4 հատ)
- մեղր (2 ճաշի գդալ)
- կոճապղպեղ (2 սմ)
- դարչին (2 ճաշի գդալ)
Սկզբից կոճապղպեղն ու ծովաբողկը լավ լվանում ենք, հետո մաքրում ենք կեղևը և մանր կտրատում։ Այժմ բլենդերի միջոցով մանրացրեք դրանք կիտրոնի հյութի հետ, ապա ավելացրեք մեղրն ու դարչինը և նորից խառնեք։
Դրանից հետո զանգվածը տեղափոխեք ապակե տարայի մեջ, ծածկեք և դրեք սառնարան։
Այս օշարակը չափազանց արդյունավետ է ճարպերն այրելու, հիշողությունը, տեսողությունը և լսողությունը բարելավելու համար։ Ընդունել օրական 1 ճաշի գդալ ըստ անհրաժեշտության։
Օգտագործելուց առաջ խորհրդակցեք ձեր բժշկին: