Հին պրոֆեսորի ապացուցված բաղադրատոմսը. Գազարը և չամիչը երիկամների քարերի համար

Դիտումներ 4458

Հին պրոֆեսորի ապացուցված բաղադրատոմսը. Գազարը և չամիչը երիկամների քարերի համար

Ես կկիսվեմ երիկամների քարերը լուծարելու բաղադրատոմսով։ Այն կպահանջի 500 գ գազար և 500 գ չամիչ։

Կեղևազատեք գազարը, կտրատեք խորանարդների, ողողեք չամիչը և ամեն ինչ լցրեք էմալապատ թավայի մեջ, լցնել 1 լիտր ջուր։ Հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել, անջատել։

 


Կաթսան փակեք կափարիչով, փաթաթեք փայլաթիթեղով, որպեսզի բաց չմնա, և դրեք ջեռոցը ամենափոքր կրակի վրա։ Այնուհետև հանել տապակը, թողնել, որ սառչի մեկ ժամ։
Չամիչը գազարով քամեք 4 շերտ շղարշով։ 



Քամած հյութը խառնեք տապակից քամած հեղուկի հետ։ Դուք կստանաք մուգ շագանակագույն արգանակ, որը պետք է պահել սառնարանում:

 

 

Ընդունել 100 գ՝ օրը 3 անգամ, ուտելուց 30 րոպե առաջ 7-14 օր, մինչև քարերն ամբողջությամբ դուրս գան, որոնք վերածվում են ավազի։

 

 



Հարազատներից մեկի մոտ 10 մմ չափի քար է եղել, բայց չի նկատել, թե ինչպես է դուրս եկել։ Բուժման մեկնարկից առաջ և հետո անհրաժեշտ է ուլտրաձայնային հետազոտություն կատարել՝ համոզվելու համար, որ քարերը անհետացել են։



Ամենաընթերցվածը