Հին կայսրերի թեյը մաքրում է զարկերակները, վերացնում վիրուսները և ակտիվացնում արյան շրջանառությունը

Դիտումներ 1569

Հին կայսրերի թեյը մաքրում է զարկերակները, վերացնում վիրուսները և ակտիվացնում արյան շրջանառությունը

Այս խոտաբույսերը հնագույն ժամանակներից օգտագործվել են իր բազմակողմանի բուժիչ ազդեցության համար:

Կոճապղպեղը պարունակում է մի քանի արժեքավոր եթերային յուղեր, որոնք տալիս են նրան բնորոշ հոտը, ինչպես նաև յուրահատուկ համը:

Արդյունքում այս յուղերն ունեն չափազանց ուժեղ հակաբակտերիալ, հակավիրուսային և հակամակաբույծ ազդեցություն։

 

 

Բացի այդ, այն նպաստում է առողջ մարսողությանը, բարձրացնում է իմունիտետը, բուժում ասթման, օգնում է սրտին և արյան անոթներին, ինչպես նաև նվազեցնում է ցավը և շատ ավելին:

Ահա նրա ամենակարևոր հատկանիշներից մի քանիսը.

 



1. Ցավազրկող է․

Կոճապղպեղը շատ արդյունավետ միջոց է գլխացավի դեմ։ Հատկապես արդյունավետ է գրիպի, մրսածության, հազի և սինուսիտի դեպքում։ Այն կարող է նաև թեթևացնել մկանային ցավը:

2. Իմունիտետի բարելավում․

Կոճապղպեղի կանոնավոր օգտագործումն ապացուցված է, որ բարելավում է իմունիտետը:

3. Կանխում է սրտի կաթվածը և ինսուլտը

Օրական ընդամենը մեկ բաժակ կոճապղպեղով թեյը նվազագույնի է հասցնում սրտի կաթվածի և ինսուլտի ռիսկը:

 

 

 

4. Ակտիվացնում է արյան շրջանառությունը

Կոճապղպեղը բարձրացնում է մարմնի ջերմաստիճանը և դրանով իսկ նպաստում արյան շրջանառությանը։

5. Սպանում է վիրուսները

Կոճապղպեղը օգնում է ոչնչացնել վիրուսները։ Այն նաև արդյունավետ է վիրուսների դեմ, որոնք առաջացնում են ավելի լուրջ հիվանդություններ, ինչպիսիք են հերպեսը և գրիպը:

6. Վերացնում է մազաթափությունը։                                                                       Շամպունի մեջ կոճապղպեղի փոշի պարբերաբար ավելացնելու արդյունքում այն ​​օգնում է ամրացնել մազերը և դադարեցնել մազաթափությունը։

 



Ձեզ անհրաժեշտ կլինեն հետևյալ բաղադրիչները.

1 բաժակ (250 մլ) ջուր

1/4 թեյի գդալ կոճապղպեղի փոշի կամ 1/2 թեյի գդալ թարմ կոճապղպեղի արմատ

1/4 թեյի գդալ քրքումի փոշի գումարած մի պտղունց կարմիր կծու պղպեղ

50 մլ քունջութի կաթ

1-2 թեյի գդալ մեղր ըստ ցանկության

1/2 թեյի գդալ կանաչ կամ սև թեյ

 

Ջուրը բերեք եռման աստիճանի և ավելացրեք թեյը, կոճապղպեղը, պղպեղը և քրքումը։ Թողեք 10 րոպե, որպեսզի սառչի։ Այնուհետև վրան ավելացրեք կաթ և մեղր։

Խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրական 1 բաժակ շաբաթական 3-4 անգամ։

 



Ամենաընթերցվածը