Հավի թևիկները պատրաստեք այս համեղագույն բաղադրատոմսով և բոլորը կզարմանան համից
Դիտումներ 1086
Ձեզ հարկավոր են․
700 գ հավի թեւիկներ
4 ճ.գ. մեղր
3 ճ․գ․ մանանեխ
2 ճ.գ. աղ
3 ճ.գ սև աղացած պղպեղ
1 մեծ կամ 2 փոքր պճեղ սխտոր
Նախ անհրաժեշտ է մանրակրկիտ լվանալ և չորացնել թևիկները: Նախապատրաստական փուլն ավարտելուց հետո անհրաժեշտ է պատրաստել մարինադը։ Դրա համար մաքրեք և մանրացրեք սխտորը մամլիչով, ավելացրեք մեկ գդալ մանանեխ, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, ապա վրան լցրեք հեղուկ մեղր։ Մանրակրկիտ խառնել։
Հավի թեւերը լցնել մարինադի ամանի մեջ և լավ խառնել դրանք մեղր-մանանեխի խառնուրդի մեջ:
Մարինադի ամանը և թևերը 4-5 ժամով դնում ենք սառնարանում, որպեսզի միսը մանրակրկիտ մարինացվի։ Թևերը ուղարկեք ջերմային մշակման (180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի դեպքում՝ 40-45 րոպե)։ Թխել մինչև դարչնագույն կեղև ունենա, մատուցել բանջարեղենի, խոտաբույսերի և կարմիր գինու հետ։
Ամենաընթերցվածը