Հավի թևիկները պատրաստեք այս համեղագույն բաղադրատոմսով և բոլորը կզարմանան համից

Դիտումներ 1086

Հավի թևիկները պատրաստեք այս համեղագույն բաղադրատոմսով և բոլորը կզարմանան համից

Ձեզ հարկավոր են․

700 գ հավի թեւիկներ

4 ճ.գ. մեղր

3 ճ․գ․ մանանեխ

2 ճ.գ. աղ

3 ճ.գ սև աղացած պղպեղ

1 մեծ կամ 2 փոքր պճեղ սխտոր

 



 

Նախ անհրաժեշտ է մանրակրկիտ լվանալ և չորացնել թևիկները: Նախապատրաստական ​​փուլն ավարտելուց հետո անհրաժեշտ է պատրաստել մարինադը։ Դրա համար մաքրեք և մանրացրեք սխտորը մամլիչով, ավելացրեք մեկ գդալ մանանեխ, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, ապա վրան լցրեք հեղուկ մեղր։ Մանրակրկիտ խառնել։

 

 

Հավի թեւերը լցնել մարինադի ամանի մեջ և լավ խառնել դրանք մեղր-մանանեխի խառնուրդի մեջ: 



Մարինադի ամանը և թևերը 4-5 ժամով դնում ենք սառնարանում, որպեսզի միսը մանրակրկիտ մարինացվի։ Թևերը ուղարկեք ջերմային մշակման (180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի դեպքում՝ 40-45 րոպե)։ Թխել մինչև դարչնագույն կեղև ունենա, մատուցել բանջարեղենի, խոտաբույսերի և կարմիր գինու հետ։

 

 



Ամենաընթերցվածը