Համեղ և վառ կիտրոնի կրեմը անպայման կթարմացնի ցանկացած աղանդեր․ Այն հարմար է ոչ միայն կիտրոնով կեքսների, այլ ցանկացած աղանդերի համար
Դիտումներ 386
Չորս կիտրոնի կեղևը կտրատել, հյութը քամվել (մոտ 100 մլ): Այնուհետև շաքարավազը (մոտ 150 գրամ) և բարակ կտրատված կեղևերը մանրացնում ենք միասին, մինչև փոշի դառնա:
Այնուհետև ավելացրեք փափուկ կարագ (ութ ճաշի գդալ), հինգ դեղնուց, կիտրոնի հյութ և մի պտղունց աղ։ Շատ լավ խառնեք զանգվածը։
Զանգվածը լցնում են ապակե տարաների մեջ, որոնք տեղադրվում են ջրային բաղնիքի կաթսայի մեջ։ Խառնելով, տաքացրեք 10-15 րոպե, մինչև կրեմը թանձրանա։ Քամել և փակ տարայի մեջ պահել սառնարանում։
Նման կրեմ կարելի է պատրաստել գրեթե բոլոր ցիտրուսային մրգերից, օրինակ՝ գրեյպֆրուտից կամ լայմից։ Համեղ կրեմ կստացվի նաև արքայախնձորով։
Ամենաընթերցվածը