Համեմունք, որը կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը. Ավելի քան 4 տարի իմ շաքարը նորմալ է
Դարչինը նվազեցնում է գլյուկոզայի մակարդակը և նվազեցնում է ուտելուց հետո ներծծվող գլյուկոզայի պարունակությունը։ Բացի այդ, այն բարելավում է ինսուլինի նկատմամբ զգայունությունը և կանխում քաշի ավելացումը:
Ի լրումն առողջ քաշի կորստի խթանման, դարչինը նաև ապահովում է առողջության օգուտների լայն շրջանակ: Դրանցից մի քանիսն են.
Պաշտպանում է շաքարախտից
Օգնում է ինսուլինի զգայունությանը Կառավարում է արյան շաքարի
մակարդակը
Հակաբակտերիալ ազդեցություն ունի
Հակասնկային ազդեցություն ունի
Հզոր հակաօքսիդանտ է
Պաշտպանում է սրտի հիվանդություններից
Թեև դարչինը ուղղակիորեն չի այրում ճարպը, այն նպաստում է քաշի կորստին մարմնի վրա իր հզոր ազդեցության շնորհիվ: Այդ իսկ պատճառով դարչինը խիստ խորհուրդ է տրվում բոլոր նրանց, ովքեր ցանկանում են նիհարել։
Հետազոտության համաձայն՝ դարչինը նվազեցնում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակը ուտելուց հետո։ Ուսումնասիրությունները նաև ցույց են տվել, որ դարչինը նվազեցնում է գլյուկոզի մակարդակը գրեթե 29%-ով։
Ձեր ամենօրյա կերակուրներին դարչին ավելացնելը կարող է զգալիորեն բարելավել ձեր զգայունությունը ինսուլին հորմոնի նկատմամբ:
Որպեսզի քաղեք դարչինի օգուտները քաշի կորստի համար, դուք պետք է կանոնավոր կերպով ներառեք այս համեմունքը ձեր սննդակարգում: Դարչինը համեղ է և հիանալի համադրվում է սմուզիների, հյութերի, մրգային աղցանների, վարսակի հետ։