Գազարով ամենահամեղ տորթի պատրաստման եղանակը
Դիտումներ 659
Բաղադրամասեր
-
200 գ ցորենի ալյուր,
-
½ թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
-
½ թեյի գդալ աղացաց դարչին,
-
250 գ գազար,
-
1 հատ նարինջ,
-
2 հատ հավի ձու,
-
150 մլ ձեթ,
-
1 թեյի գդալ սոդա,
-
1 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը
-
Քերել գազարը։ Մաղել ալյուրը, խառնել այն դարչինի, սոդայի և փխրեցուցիչի հետ, իսկ ալյուրի կեսը խառնել գազարի հետ։ Շաքարավազը հարել 150 մլ ձեթի հետ, ավելացնել մեկ հատ ձու, մի պտղունց աղ և մնացած ալյուրը դարչինի հետ, դրանից հետո գազարի խառնուրդը և մնանած ձվերը։ Թխել 170 աստիճան պայմաններում 25-ից 30 րոպե։ Մաքրել նարինջը, շաքարավազի փոշին խառնել նարնձի հյութի հետ և քսել պատրաստի տորթի վրա։
Դիտեք պատրաստման մեկ այլ տարբերակ տեսանյութով, մանրամասն ՝
Ամենաընթերցվածը