Եթե շատ եք աշխատում, ապա ունեք հոդացավ․ Օգտագործեք կիտրոն՝ հոդացավից մշտապես ազատվելու համար
Բոլորը քաջ գիտակցում են այն փաստը, որ կիտրոնն աշխարհի ամենաառողջ մրգերից մեկն է։ Այն լի է հանքանյութերով և վիտամիններով, ինչպիսիք են C, A, B1, B6, մագնեզիում, բիոֆլավոնոիդներ, ֆոլաթթու, պեկտին, ֆոսֆոր, կալիում, կալցիում:
Նրանք միասին պաշտպանում են բազմաթիվ հիվանդություններից, օրինակ՝ շաքարախտից։
Կիտրոնի և դրանց հյութերի կանոնավոր օգտագործումը դրական ազդեցություն կունենա ստամոքսի, լյարդի, աղիքների և իմունիտետի վրա։
Հղի կանայք կարող են թեթևացնել առավոտյան սրտխառնոցը՝ խմելով նոսրացված կիտրոնի հյութով ջուր՝ թուլացնելու ռեֆլեքսները:
Կիտրոնի կեղևը հակասեպտիկ է, և ծառի տերևները օգտագործվում են ջերմության ախտանիշները թեթևացնելու համար:
Կիտրոնի կեղևը հագեցած է եթերային յուղերով, որոնք հանգստացնում են արյան անոթները և ունեն հակաբորբոքային հատկություններ, որոնք հիանալի են նյարդային ցավը չեզոքացնելու համար:
Այս նպատակով կիտրոն օգտագործելու 2 լավագույն միջոց կա.
1. Հեռացրեք կեղևը, բայց զգույշ եղեք , քանի որ ձեզ անհրաժեշտ է դեղին շերտը, ոչ թե տակի սպիտակը: Այս կեղևը քսեք ցավացող հատվածին և ամրացրեք վիրակապով։ Թողեք այսպես 2 ժամ, ապա հանեք։
2. Վերցրեք 2 կիտրոն և մաքրեք կեղևը, ապա դրեք ապակե տարայի մեջ։ Լցնել մի քիչ ձիթապտղի յուղ և ամուր փակել։ Թողնել 2 շաբաթ։ Այս ժամանակից հետո յուղը լավ կաշխատի: Վերցրեք մի կտոր շղարշ, թաթախեք յուղի մեջ, քսեք ցավոտ հոդերին և ամբողջ գիշեր ամրացրեք վիրակապով։