Եթե մրսել եք և ունեք կոկորդի ցավ, ապա այս միջոցը օգտագործելով շատ արագ կազատվեք կոկորդի ցավից և ձեզ ավելի լավ կզգաք
Բազուկը իսկապես զարմանալի բանջարեղեն է, որը հեշտությամբ կարող է հաղթահարել կոկորդի ցավը․
1. Վերացնում է բորբոքումն ու նվազեցնում կոկորդի այտուցը
2. Այն ունի նկատելի հակամանրէային ազդեցություն
3. Նվազեցնում է ցավը
4. Ամրացնում է տեղային իմունիտետը
5. Բարձրացնում է մազանոթների էլաստիկությունը և նորմալացնում արյան մատակարարումը
Բազուկով բուժումը չափազանց պարզ է. 200 մլ ճակնդեղի հյութը խառնել 1 ճ.գ. խնձորի քացախի հետ. Ստացված «կոկտեյլը» տաքացրեք միկրոալիքային վառարանում մինչև 30-35° C: Օրական առնվազն 6-7 անգամ ողողեք կոկորդը մինչև ամբողջական վերականգնումը։
Թարախի դեպքում խորհուրդ է տրվում ողողում կատարել ճակնդեղի և սոխի հյութի լուծույթով։ Բազուկի հյութը հավասար համամասնությամբ նոսրացրեք ջրով։ 150 մլ խառնուրդի մեջ ավելացնել 1 ճ.գ. սոխի հյութ. Նման լուծույթով ողողումը պետք է իրականացվի ոչ ավելի, քան 3 ժամը մեկ։
Ի դեպ, ճակնդեղի հյութը հիանալի միջոց է ռինիտի դեմ։ Հյութը և ջուրը խառնել հավասար մասերի, ավելացնել մի քիչ մեղր։ Կաթացրեք 4 կաթիլ յուրաքանչյուր քթանցքում՝ օրական 4 անգամ:
Կատարեք այս բուժումը 6-7 օր։
Այս բաղադրատոմսը պարզապես անփոխարինելի է կոկորդի ցավի դեպքում։ Խառնեք 100 մլ ճակնդեղի հյութ, 100 մլ ջուր և 1 թ.գ. կիտրոնի հյութ. Այս խառնուրդով ողողեք կոկորդը՝ օրական առնվազն 5-6 անգամ։
5. Հիվանդության հաճախակի ռեցիդիվների դեպքում խորհուրդ է տրվում ճակնդեղի թուրմ ընդունել։ 1 կգ լվացած և չմաքրած ճակնդեղը եփում են 2 լիտր ջրի մեջ։ Երբ ճակնդեղը դառնում է փափուկ, արգանակը լցնում են առանձին ամանի մեջ։ Նման թուրմն անհրաժեշտ է ընդունել օրական 3 անգամ 50 մլ, ինչպես նաև ողողել դրանով։ Պահպանեք այն սառնարանում, իսկ օգտագործելուց առաջ մի փոքր տաքացրեք։
Նման թերապիայից 1 ամիս հետո դուք ձեզ շատ ավելի առողջ կզգաք և կկարողանաք հեշտությամբ գլուխ հանել տհաճ հիվանդություններից։