Եթե մեկ շաբաթ շարունակ օրը մի գդալ ընդունեք այս հրաշք միջոցը, ապա բավականին շատ քաշ կկորցնեք
Բոլորս գիտենք, որ սխտորն աշխարհի բոլոր խոհանոցներում ամենաշատ օգտագործվող բաղադրիչներից մեկն է, քանի որ այն հիանալի համ է հաղորդում ուտելիքներին, բայց նաև այն պատճառով, որ այն շատ հզոր է և կարող է բուժել բազմաթիվ հիվանդություններ:
Սխտորի օգտագործումը կօգնի նվազեցնել արյան բարձր ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը, կանխել սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և սրտի կաթվածը: Ավելին, այն կարող է նաև դադարեցնել աթերոսկլերոզի գործողությունը։
Հում սխտոր ուտելու օգուտները առողջության համար
- Նվազեցնում է արյան բարձր ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը
- Կանխում է սրտի կորոնար հիվանդությունը և սրտի կաթվածը
- Կանխում է աթերոսկլերոզի զարգացումը
- Պաշտպանում է ընդհանուր առողջական խնդիրներից, ինչպիսիք են մրսածությունը, գրիպը, ջերմությունը, փորլուծությունը և սնկային վարակները
- Նվազեցնում է օստեոարթրիտի, շագանակագեղձի խնդիրների և շաքարախտի ախտանիշները
- Խթանում է առողջ ճարպային կորուստը
Ձեզ անհրաժեշտ է սխտորը ճզմել և ուտելուց առաջ 15 րոպե թողնել։ Սխտորը ճզմելը ալիցինը դարձնում է ավելի կենսամատչելի:
Կարևոր է նաև իմանալ, որ սխտորն ավելի լավ է օգտագործել դատարկ ստամոքսին, քանի որ կուշտ ստամոքսը չի կարող պատշաճ կերպով կլանել սխտորի բոլոր սննդարար նյութերը:
Սխտոր և մեղր
Սկսեք 2-3 պճեղ սխտորը տրորելուց, ապա խառնեք դրանք մեկ ճաշի գդալ մեղրի հետ։