Եթե հիվանդ եք, կերեք այս ապուրը. Վերականգնումը 3 անգամ ավելի արագ է, քան դեղերով
Տաք սննդարար արգանակներն ու ապուրները արագացնում են վերականգնումը մրսածությունից՝ սա ապացուցված փաստ է:
Սխտորով ապուրի առավելությունները մրսածության դեպքում.
Այս ուտեստն ունի ուժեղ հակամանրէային ազդեցություն, ուստի վերականգնումը շատ ավելի արագ է ընթանում: Արդեն առաջին բաժինից հետո վիճակը նկատելիորեն բարելավվում է՝ անհետանում է ջերմությունը, գլխացավը, անհետանում է հոդերի ցավը, ջերմությունը նվազում է:
Պատրաստման համար ձեզ հարկավոր է.
5 պճեղ սխտոր
50 մլ ձիթապտղի յուղ
2 ճ.գ. կարագ
2 փոքր սոխ
0,5 բաժակ բանջարեղենի կամ հավի արգանակ
Մանրացրած թարմ կանաչիներ
2 ճ.գ չորացրած ուրց
Համեմունքներ
Ինչպես պատրաստել
1. Մանրացրեք սխտորը և տաքացրեք ձիթապտղի յուղի մեջ, մինչև հայտնվի արտահայտիչ բույր և գույնի փոփոխություն։ Կտորները պետք է մի փոքր դեղին դառնան։
2. Դնում ենք ափսեի մեջ և մանր կտրատած սոխը տապակում ենք սխտորի յուղի մեջ:
3. Այնուհետև խառնեք սոխն ու սխտորը և տրորեք պատառաքաղով, ապա ուղարկեք եռացող արգանակի մեջ։
4. Մատուցելուց առաջ շաղ տալ ապուրի վրա կանաչիներ, համեմել համեմունքներով։
5. Օրական 3-4 անգամ տաք կերեք՝ փոքր չափաբաժիններով։
Կիսվեք բուժիչ բաղադրատոմսով ձեր սիրելիների հետ և ինքներդ մի հիվանդացեք: