Եթե ​​այս խառնուրդից ամեն օր ուտեք մեկ գդալ, առանց խմորիչ հացի վրա քսեք նախաճաշից 20 րոպե առաջ կամ նույնիսկ նախաճաշի փոխարեն, ապա արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը նվազում է, սրտի զարկերը լավանում են

Դիտումներ 945

Եթե ​​այս խառնուրդից ամեն օր ուտեք մեկ գդալ, առանց խմորիչ հացի վրա քսեք նախաճաշից 20 րոպե առաջ կամ նույնիսկ նախաճաշի փոխարեն, ապա արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը նվազում է, սրտի զարկերը լավանում են

Մեղրի հատկությունները վաղուց ուսումնասիրված են, նրա քիմիական բաղադրությունը զարմանալի է, երկարատև օգտագործման դեպքում այն ​​ունի ընդգծված բուժական և կանխարգելիչ ազդեցություն։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է մեղր ու դարչին ընդունել 5-ից 1 հարաբերակցությամբ, այսինքն՝ 5 ճաշի գդալ մեղրի, 1 ճաշի գդալ դարչինի կամ այս հարաբերակցությամբ ցանկացած այլ ծավալի համար։ Պարզապես պետք է խառնել: Համեղ և առողջարար միջոցը պատրաստ է։

Եթե ​​այս խառնուրդից ամեն օր կերեք մեկ գդալ, առանց խմորիչ հացի վրա քսեք նախաճաշից 20 րոպե առաջ կամ նույնիսկ նախաճաշի փոխարեն, ապա արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը նվազում է, սրտի զարկերը լավանում են։

Զարկերակները և երակները, որոնք տարիքի հետ կորցնում են իրենց առաձգականությունը (և դա հանգեցնում է ներանոթային ճնշման խախտման), նույնպես բարելավում են իրենց վիճակը։ Դե, իսկ ո՞վ չունի նման առողջական խանգարումներ, ինչու՞ չզբաղվել կանխարգելմամբ։



Տարեց մարդկանց մոտ, ովքեր պարբերաբար ընդունում են մեղր և դարչին, կենտրոնացումը բարելավվում է, կենսական գործառույթներն ավելանում են։ Նման դեպքերում մեղրը դարչինով ընդունում են առավոտյան քաղցած վիճակում և ժամը 15-ին՝ խառնուրդից կես ճաշի գդալ նոսրացնելով մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ։

Շատ օգտակար և արդյունավետ՝ արթրիտի դեպքում տաք բաժակի մեջ նոսրացրեք 2 ճաշի գդալ մեղր և 1 փոքր գդալ դարչին։ Նման ըմպելիքի օգտագործման արդյունքը նկատելի կլինի մեկ շաբաթից։

Մաշկային հիվանդությունների դեպքում (էկզեմա, սունկ և այլն) ախտահարված հատվածներին կարելի է քսել մեղրի և դարչինի խառնուրդը հավասար համամասնությամբ։

 



Մազաթափության դեպքում մազերի արմատներին քսում են 1 ճաշի գդալ մեղրի և 1 թեյի գդալ դարչինի խառնուրդ՝ մի փոքր տաքացրած ձիթապտղի յուղի ավելացմամբ։ Լվացեք 15 րոպե հետո:

Մրսածության, գրիպի, մարսողության խանգարումների, գազերի ավելացման դեպքում՝ այս դեպքերում կօգնի նաև մեղրի և դարչինի խառնուրդը։

Պարզվել է, որ օրական 3 անգամ մեկ ճաշի գդալ մեղր և մեկ թեյի գդալ դարչին ընդունելը հաջողությամբ բուժում է ստամոքսի և ոսկորների քաղցկեղը:



Ամենաընթերցվածը