Ես մակարոնը այսպես եմ պատրաստում. Շատ հեշտ է և շատ համեղ է ստացվում

Դիտումներ 539

Ես մակարոնը այսպես եմ պատրաստում. Շատ հեշտ է և շատ համեղ է ստացվում

Ձեզ հարկավոր է.

մակարոնեղեն - 250 գրամ
սոխ - երկու հատ
գազար - մի քանի հատ
բուսական յուղ - 20 մլ
տոմատի մածուկ - 40 գր
աղ - 8 գր

 

 

Մակարոնեղենը եփել աղջրի մեջ։ Պատրաստման տեւողությունը կախված է մակարոնեղենի տեսակից, ուստի այս տեղեկատվության համար ավելի լավ է նայել փաթեթավորմանը:
Կեղևազատել և լվանալ սոխը։ Բանջարեղենը մանր կտրատել։ Որքան շատ սոխ, այնքան ճաշատեսակը ավելի համեղ կլինի։

 



Լվացեք գազարը, մաքրեք կեղևը և մանր քերիչով անցկացրեք։
Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ և դնել վառարանի վրա, որպեսզի տաքանա։

 

 

Տաք թավայի մեջ լցնել գազարն ու սոխը։ Տապակել այնքան, մինչև սոխը ձեռք բերի ոսկեգույն երանգ։
Եփած մակարոնեղենը լցնել տապակի մեջ և լավ խառնել։

 



5 րոպե հետո ավելացնել տոմատի մածուկը և խառնել տապակի պարունակությունը։
Ճաշատեսակը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ:


 



Ամենաընթերցվածը