Ես կտրեցի սխտորը և հանեցի միջուկը. Երբ հասկանաք, թե ինչու, դուք անպայման նույնը կանեք

Դիտումներ 4730

Ես կտրեցի սխտորը և հանեցի միջուկը. Երբ հասկանաք, թե ինչու, դուք անպայման նույնը կանեք

Սխտորի թուրմի բաղադրատոմս.
200 գ ալկոհոլ
200 գ մանրացված սխտոր


Կարևոր կետ՝ սխտորը ճզմելուց առաջ միջուկը հանեք մեխակներից, եթե այն կոպիտ է և նկատելի։ Երիտասարդ սխտորը չի կարող ենթարկվել նման ընթացակարգի: Թուրմը պատրաստելու համար միջուկը պետք է հեռացնել, քանի որ սխտորի հին միջուկը կարող է վատ ազդեցություն ունենալ աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքի վրա։

 



Սխտորի զանգվածը լցնել սպիրտով։ Թողեք խառնուրդը մնա մոտ 10 օր, ապա քամեք և պահեք մութ տեղում։
10 կաթիլ սխտորի թուրմը նոսրացրեք 5 ճաշի գդալ սառը կաթի մեջ։ 
Առողջության էլիքսիրը խմեք ուտելուց 20 րոպե առաջ։ Դա պետք է անել օրական 2 անգամ 2 շաբաթ, ապա 2 շաբաթ ընդմիջում անել ու նորից կրկնել երկշաբաթյա կուրսը։ Էֆեկտը անհավանական է:
Մեկ շաբաթվա ընթացքում դուք կնկատեք, թե որքան են բարելավվել մարսողության պրոցեսները՝ ուտելուց հետո ստամոքսում ծանրություն չկա։ Հնարավոր է քաշի կորուստ: 



Արյան անոթների մաքրման արդյունքում խրոնիկական գլխացավերը կվերանան, կկարգավորվի նաեւ քունը։ Սխտորի թուրմի ընդունումը նույնպես դրական է ազդում մաշկի վիճակի վրա, այն շատ ավելի արագ է թարմացվում, տոնուսավորվում է, թերությունները վերանում են։


 



Ամենաընթերցվածը