Ես եգիպտացորենը միշտ սխալ եմ պատրաստել. Հարևանս ինձ ցույց տվեց, թե ինչպես դա անել
Վերցնում ենք եգիպտացորեն: Եգիպտացորենը մաքրում ենք տերեւներից ու մեկ-երկու ժամով թողնում ջրի մեջ։ Սա առաջին բանն է, որ ես նախկինում երբեք չեմ արել:
Ինչու՞ թրջվել: Այսպես հատիկները կդառնան ավելի փափուկ։ Հաջորդը, տապակը դնել կրակի վրա, բայց առանց եգիպտացորենի:
Եվ միայն եռացրած ջրի մեջ ենք լցնում եգիպտացորենը։
Ջրին աղ չենք ավելացնում։ Դա անհրաժեշտ կլինի անել եփման ավարտից 5 րոպե առաջ, քանի որ վաղ ավելացրած աղը եգիպխտացորենն ավելի կոշտ է դարձնում: Աղի փոխարեն մի քիչ կարագ ավելացրեք։
Եվ եգիպտացորենը եփել մոտ 20 րոպե։
Քամեք ջուրը, կաթսան կափարիչով փակեք և սրբիչով փաթաթեք։ Թող մնա քսան րոպե։ Այսպես եգիպտացորենները շատ նուրբ կլինեն։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։