Ես եգիպտացորենը միշտ սխալ եմ պատրաստել. Հարևանս ինձ ցույց տվեց, թե ինչպես դա անել

Դիտումներ 1732

Ես եգիպտացորենը միշտ սխալ եմ պատրաստել. Հարևանս ինձ ցույց տվեց, թե ինչպես դա անել

Վերցնում ենք եգիպտացորեն: Եգիպտացորենը մաքրում ենք տերեւներից ու մեկ-երկու ժամով թողնում ջրի մեջ։ Սա առաջին բանն է, որ ես նախկինում երբեք չեմ արել:

 


Ինչու՞ թրջվել: Այսպես հատիկները կդառնան ավելի փափուկ։ Հաջորդը, տապակը դնել կրակի վրա, բայց առանց եգիպտացորենի:



Եվ միայն եռացրած ջրի մեջ ենք լցնում եգիպտացորենը։

 


Ջրին աղ չենք ավելացնում։ Դա անհրաժեշտ կլինի անել եփման ավարտից 5 րոպե առաջ, քանի որ վաղ ավելացրած աղը եգիպխտացորենն ավելի կոշտ է դարձնում: Աղի փոխարեն մի քիչ կարագ ավելացրեք։
Եվ եգիպտացորենը եփել մոտ 20 րոպե։ 



Քամեք ջուրը, կաթսան կափարիչով փակեք և սրբիչով փաթաթեք։ Թող մնա քսան րոպե։ Այսպես եգիպտացորենները շատ նուրբ կլինեն։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը