Ես այլևս հավ չեմ խաշում և չեմ տապակում․ Ես այն լցնում եմ այս հեղուկի և ստանում համեղ ընթրիք (գերազանց բաղադրատոմս)

Դիտումներ 995
Ես այլևս հավ չեմ խաշում և չեմ տապակում․ Ես այն լցնում եմ այս հեղուկի և ստանում համեղ ընթրիք (գերազանց բաղադրատոմս)

Երբեք չէի մտածի, որ ամենասովորական կեֆիրը կարող է այդքան լավ ընդգծել հավի համը։ Սա շատ արագ և հեշտ պատրաստվող բաղադրատոմս է։

Ամենակարևորն այն է, որ ընդհանրապես պետք չէ կանգնել վառարանի մոտ։ Այս բաղադրատոմսը իդեալական է նրանց համար, ովքեր չեն ցանկանում հոգնել աշխատանքից հետո ճաշ պատրաստելով:

 

 

Ամեն ինչ հնարավորինս պարզ և արագ է: Այս ուտեստի համար կարող եք օգտագործել հավի ցանկացած մաս։ Եկեք անցնենք պատրաստման գործընթացին:

Հավի միսը դրեք խորը տարայի մեջ։ Այնուհետև սոխը մանր կտրատել։


Հետո ավելացնում եմ աղ, աղացած սև պղպեղ, քաղցր պապրիկան ​​և մանր կտրատած սխտորը։ Ամեն ինչ խառնում եմ:

 

 

Հետո հավի միսը լցնում եմ կեֆիրի մեջ։ Ճաշատեսակի պարունակությունը խառնում եմ, հավի միսը 20-30 րոպե թողնում եմ մարինացնելու։ Կես ժամ հետո կեֆիրից հանում եմ միսը։

Այդ ընթացքում մաքրում եմ կարտոֆիլը և մանր կտրատում։

 

Թխելու համար նախատեսված ափսեն յուղում եմ բուսայուղով և մեջը լցնում կարտոֆիլը կեֆիրի մնացորդի հետ միասին։ Կարտոֆիլը գդալով հավասարաչափ բաշխում եմ կաղապարի ամբողջ մակերեսով։

Միսը դնում եմ կարտոֆիլի վրա և ուտեստը դնում եմ նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 50-70 րոպե։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը