Ես ամեն օր ծամում եմ չորացած մեխակ. Երբ իմանաք ինչ հիվանդություններից եմ ազատվել, դուք նույնպես այդպես կվարվեք

Դիտումներ 1474

Ես ամեն օր ծամում եմ չորացած մեխակ. Երբ իմանաք ինչ հիվանդություններից եմ ազատվել, դուք նույնպես այդպես կվարվեք

Մեխակի հատկությունները

1. Մակաբույծներից մաքրվելու համար հարկավոր է միայն
ուտելուց 30 րոպե առաջ մի քանի չոր մեխակ ծամել: Դա անհրաժեշտ է անել օրական 2 անգամ։ Սա ուժեղ կանխարգելիչ միջոց է, եթե ճիճուներ չկան:

 

 

Եթե ​​դրանք լինեն, ապա մի քանի օր հետո օրգանիզմն ամբողջությամբ կմաքրվի մակաբույծներից։
Չորացրած մեխակի մեկ բողբոջը 20%-ով բաղկացած է եթերայուղից, որը պարունակում է անուշաբույր նյութեր՝ էուգենոլ, կարիոֆիլեն և իլանգեն։ Նաև մեխակի մեջ կա հսկայական քանակությամբ դաբաղանյութ։

 



2. Բերանի խոռոչի բուժման համար
դուք կարող եք ապահով կերպով փոխարինել մաստակը մեխակի հատիկներով։ Եթե ​​դուք սովորություն դարձնեք ամեն օր այս համեմունքը ծամելը, կարող եք մոռանալ ստոմատիտի, պարոդոնտալ հիվանդության և լնդերի բորբոքման մասին:

 


Եթերային յուղերը, որոնք կան մեխակի մեջ, կհեռացնեն բերանից տհաճ հոտը և կկանխեն դրա նորից հայտնվելը։ Սա բնական միջոց է, որը շատ ավելի արդյունավետ է, քան սովորական բերանի ողողումները: 

Եթե ​​նկատում եք կոկորդի ցավի կամ կոկորդի բորբոքման առաջին նշանները, կերեք մի քանի փոքր մեխակ։ Կոկորդն անմիջապես կդադարի ցավել, հիվանդությունը կդադարեցվի: 

 



3. Մարսողությունը բարելավելու համար հարկավոր է 2 մեխակ ծամել 1 թ/գ. մեղր ուտելուց 15 րոպե առաջ։

 

 

Ուշադրություն, կան հակացուցումներ. Ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցի, ինչպես նաև արյան բարձր ճնշման դեպքում այս մեթոդը չի կարող կիրառվել։ Մնացած բոլոր դեպքերում խորհուրդ է տրվում. Մարսողական պրոցեսների խթանումն ու նյութափոխանակության նորմալացումը կօգնեն ձեզ ավելի արագ նիհարել։



Ամենաընթերցվածը