Երբևէ մտածե՞լ եք, թե ինչու են սուրճը մատուցում մեկ բաժակ ջրի հետ․ Ձեզ կասենք ինչու

Դիտումներ 737

Երբևէ մտածե՞լ եք, թե ինչու են սուրճը մատուցում մեկ բաժակ ջրի հետ․ Ձեզ կասենք ինչու

Այս հինավուրց գեղեցիկ ավանդույթը գործնական նշանակություն ունի. սուրճի նման ըմպելիքն իսկապես պետք է մատուցել ջրի հետ միասին։

Սուրճի հատիկը պարունակում է կոֆեին կոչվող հայտնի կազդուրիչ ալկալոիդը, որն ունի ընդգծված տոնիկ ազդեցություն։

 

 

Լուծվող սուրճի արտադրության մեջ օգտագործվում է հատիկի միայն ներքին մասը. արտաքին կեղևն առանձնացվում է և օգտագործվում է դեղամիջոցների կամ էներգետիկ ըմպելիքների մեջ:

 



Երբ մենք սուրճ ենք խմում, ալկալոիդները միաժամանակ մտնում են մեր օրգանիզմ և նպաստում արյան վատ շրջանառությանը:

Երիկամներում արյան հոսքը չխանգարելու համար պետք է սուրճի յուրաքանչյուր կումից հետո մի կում ջուր խմել։

 

 

Նրանք, ովքեր վախենում են սուրճ խմել արյան բարձր ճնշման վտանգի պատճառով, սովորական ջուրը կարող է հիանալի աշխատանք կատարել. այն կարող է թուլացնել կոֆեինի ազդեցությունը։

 



Սուրճը պարունակում է պիգմենտ, որը գունաթափում է ատամի էմալը: Բայց եթե ամեն կումից հետո մի քիչ ջուր խմեք, ապա պիգմենտը չի հասցնի ներծծվել, և ատամները կմնան նույնքան սպիտակ, որքան եղել են։

 

 



Ամենաընթերցվածը