Դուք միշտ առանց սա իմանալու խմում եք մեղրաջուր․ Ահա կարևոր տեղեկատվություն

Դիտումներ 761

Դուք միշտ առանց սա իմանալու խմում եք մեղրաջուր․ Ահա կարևոր տեղեկատվություն

Մեղրը վաղուց հայտնի է ստամոքսի վրա իր բուժիչ ազդեցությամբ, օգնում է բուժել լորձաթաղանթի խոցերը, նվազեցնում և մեծացնում է աղաթթվի և պեպսինի արտադրությունը։

 

 

Մեղրաջուր խմեք նախաճաշից 1,5-2 ժամ առաջ, ճաշից առաջ և ընթրիքից 3 ժամ հետո։ 1 ճ/գ մեղրը նոսրացրեք  տաք ջրի մեջ և խմեք: Անհրաժեշտ է երկու ամիս բուժվել։

Էնտերիտ, կոլիտ, էնտերոկոլիտ

 



Մեղրը լավագույնս համակցվում է այլ բուժիչ մթերքների հետ։ Օրինակ, վերցրեք 6 ճ.գ. մեղր, 4 ճ.գ. եռացրած ջուր եւ 2 ճ.գ. ծաղկափոշի. Բաղադրիչները պետք է պահվեն 23-25 ​​աստիճան ջերմաստիճանում, մինչև խմորումը սկսվի։

 

 

Ստացված խառնուրդն օգտագործեք 1⁄2 թ.գ. ուտելուց առաջ 1,5 ամիս: Կարող եք օգտագործել օրական մինչև 3 անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ 3 ճ.գ. խնձորի հյութի մեջ նոսրացված մեղր:

 



Մեղրի օգտագործման այս տարբերակները թեթևացնում են բորբոքումները, ցավը, ինչպես նաև օգտագործվում են լեղապարկը բուժելու համար։

Մեղրը, բացի մարսողական համակարգի վրա իր բարենպաստ ազդեցությունից, օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը, լավացնում է քնի որակը, անփոխարինելի է մրսածության և վիրուսային հիվանդությունների բուժման համար։

 



Ամենաընթերցվածը