Դադարեք սա ուտել ամեն օր՝ ստամոքսի ցավից ազատվելու համար. բժիշկները ձեզ այդ մասին չեն ասի
Բոլոր նրանք, ովքեր հաց են ուտում, ցանկանում են այն գնել այն պահին, երբ այն նոր է դուրս եկել գործարանային վառարանից և դրված է վաճառասեղանին։
Թարմ թխած բոքոնը կամ հացն ավելի բարձր թթվայնություն ունի, քան հինը:
Եթե արդեն խնդիրներ ունեք ստամոքսի կամ աղիքների հետ, ապա նման սնունդը կսրի իրավիճակը։
Նման հետեւանքներից խուսափելու համար աղեստամոքսային տրակտի հիվանդություններ ունեցողներն ավելի լավ է ուտելուց առաջ առնվազն ութ ժամ առաջ թխած հաց ուտեն։
Այդ դեպքում այն թույլ չի տա, որ գաստրիտը կամ խոցը վատթարանան:
Ոմանք թարմ թխած մթերքների հանդեպ փափագը կապում են շաքարավազի և այլ խիստ կախվածություն առաջացնող մթերքների նկատմամբ հակումների հետ:
Բացի այդ, փափուկ բուրավետ հացն ուտում են շատ արագ և մեծ քանակությամբ։ Դրա պատճառով ավելորդ քաշի հետ կապված խնդիրներ կան, քանի որ նման արտադրանքը պարունակում է շատ կալորիաներ: