Բուրավետ լիմոնադ, որը համեղ և շատ առողջարար է. Պահպանեք բաղադրատոմսը ամռանը պատրաստելու համար

Դիտումներ 1104

Բուրավետ լիմոնադ, որը համեղ և շատ առողջարար է. Պահպանեք բաղադրատոմսը ամռանը պատրաստելու համար

Խմեք այս առողջարար լիմոնադը, որը կատարյալ կերպով հագեցնում է ծարավը խանութից գնված լիմոնադների և հյութերի փոխարեն:

 


Բաղադրությունը.
Լինդենի ծաղիկների երկու փունջ
Կիտրոն - 1 հատ
Մեղր - 2-3 ճաշի գդալ
Ջուր – 3 լ


 



Մենք սկսում ենք շատ հաճելի գործընթացը՝ կհավաքենք անուշահոտ լինդենի ծաղիկները։ Այնուհետեւ դրանք պետք է մի փոքր չորացնել արեւի տակ։ 
3 լիտր տարողությամբ տարրայի մեջ լցրեք երկու բուռ թարմ ծաղիկներ և ավելացրեք երկու-երեք ճաշի գդալ մեղր։

 


Այնուհետև կիտրոնը կեղևով կտրատել, լցնել տարայի մեջ և լցնել մաքուր սառը եռացրած ջուր։ 
Բանկան ծածկեք շորով և դրեք արևի տակ 6-8 ժամից ոչ պակաս:
Ավելի արտահայտիչ համի համար կարող եք լիմոնադը թողնել ավելի երկար՝ մեկ օրով: 



Արևի ինտենսիվ լույսի դեպքում գործընթացը շատ ավելի արագ կիրականանա:
Լիմոնադը քամում ենք մաղի միջոցով կամ կտորի միջով:
Նման լիմոնադի օգուտները կնկատեք 24 ժամվա ընթացքում։
Նշում. Լինդենը կարելի է համակցել այլ դեղաբույսերի կամ մրգերի հետ, ինչպիսիք են անանուխը, ռեհանը, ուրցը, հիլը և այլն:

 

 



Ամենաընթերցվածը