Բուրավետ լիմոնադ, որը համեղ և շատ առողջարար է. Պահպանեք բաղադրատոմսը ամռանը պատրաստելու համար
Խմեք այս առողջարար լիմոնադը, որը կատարյալ կերպով հագեցնում է ծարավը խանութից գնված լիմոնադների և հյութերի փոխարեն:
Բաղադրությունը.
Լինդենի ծաղիկների երկու փունջ
Կիտրոն - 1 հատ
Մեղր - 2-3 ճաշի գդալ
Ջուր – 3 լ
Մենք սկսում ենք շատ հաճելի գործընթացը՝ կհավաքենք անուշահոտ լինդենի ծաղիկները։ Այնուհետեւ դրանք պետք է մի փոքր չորացնել արեւի տակ։
3 լիտր տարողությամբ տարրայի մեջ լցրեք երկու բուռ թարմ ծաղիկներ և ավելացրեք երկու-երեք ճաշի գդալ մեղր։
Այնուհետև կիտրոնը կեղևով կտրատել, լցնել տարայի մեջ և լցնել մաքուր սառը եռացրած ջուր։
Բանկան ծածկեք շորով և դրեք արևի տակ 6-8 ժամից ոչ պակաս:
Ավելի արտահայտիչ համի համար կարող եք լիմոնադը թողնել ավելի երկար՝ մեկ օրով:
Արևի ինտենսիվ լույսի դեպքում գործընթացը շատ ավելի արագ կիրականանա:
Լիմոնադը քամում ենք մաղի միջոցով կամ կտորի միջով:
Նման լիմոնադի օգուտները կնկատեք 24 ժամվա ընթացքում։
Նշում. Լինդենը կարելի է համակցել այլ դեղաբույսերի կամ մրգերի հետ, ինչպիսիք են անանուխը, ռեհանը, ուրցը, հիլը և այլն: