Բազուկը հարուստ է շատ վիտամիններով և բուժում է տարբեր հիվանդություններ

Դիտումներ 372

Բազուկը հարուստ է շատ վիտամիններով և բուժում է տարբեր հիվանդություններ

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են կարմիր բազուկ, խնձոր և գազար՝ բոլորը թարմ վիճակում: Բոլորը պետք է լվանալ, կտրել քառակուսիներով, ճզմել հյութաքամիչով, ավելացնել մի փոքր ջուր և խմել հյութը:

Այս հյութը օգնում է հետևյալ դեպքերում ՝

 

 

 

1. Կանխում է քաղցկեղային բջիջների աճը

2. Կանխում է լյարդի, երիկամների ու ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունները և բուժում արդեն առկա հիվանդությունները

3.Ամրացնում է շնչառական ուղիները, կանխում սրտի նոպաներըև իջեցնում արյան ճնշումը

4.Ամրացնում է իմունային համակարգը

5.Օգտակար է աչքերի համար՝ հանում է կարմրությունը, չորությունն ու հոգնածությունը

6. Օգնում է նվազեցնել մկանային ցավերը

7. Օրգանիզմից հանում է տոքսինները, օգնում է աղիքների աշխատանքի բարելավմանը, բուժում է փորկապությունը

8. Բուժում է պզուկները և մաքրում մաշկը

9. Վերացնում է բերանի վատ հոտը

10.Վերացնում է ցանկացած բնույթի ցավ

«Հրաշք ըմպելիքի» այլ առավելություններ

1.Չունի ոչ մի բացասական հետևանք

2.Շատ սննդարար է և հեշտ յուրացվող

3.Շատ արդյունավետ է նիհարելու համար

4. Իմունային համակարգը կարգավորվում է արդեն 2 շաբաթից
 

 


 

Բազուկի հյութն, իհարկե, ունի նաև հակացուցումներ։ Հիշեք, որ հյութաքամիչով անցկացնելուց հետո այն չի կարելի անմիջապես խմել (կառաջացնի սրտխառնոց, նույնիսկ` փսխում), այլ պետք է որոշ ժամանակ սառնարանի մեջ պահել և հետո խմել` վրան որոշ քանակությամբ ջուր ավելացնելով։ Բացի այդ, բազուկի հյութը չի կարելի խմել ստամոքսի լորձաթաղանթի բորբոքման (գաստրիտ), ստամոքսի խոցի, շաքարային դիաբետի դեպքում։
 
- Անքնությանը օգնում է բազուկի թարմ քամած հյութը (նախապես սառնարանում 2 ժամից ոչ պակաս սառեցրած վիճակում)։ Հյութի մեջ ավելացնել բնական մեղր` 2։1 ծավալային հարաբերակցությամբ։ Քնելուց առաջ խմել այն բաժակի 1/3-ի չափով։
- 1-1,5 բաժակ բազուկը հյութաքամիչով անցկացնելուց հետո 2 ժամ պահել սառնարանում, օգտագործել օրը 2 անգամ` 50-100 գրամի չափով։ Օգնում է սակավարյունության (անեմիա) դեպքում։
- 1 թեյի գդալ բազուկի հյութը խառնել 4 թեյի գդալ գազարահյութի հետ և խմել։ Բուժման ժամկետը` 2 շաբաթ։ Կարգավորում է հեմոգլոբինը։
Բազուկը նախընտրելի է ուտել հում վիճակում։ Կանոնավոր օգտագործելու դեպքում բարենպաստ է անդրադառնում տեսողության վրա։
 
 


Բանջարեղենային հյութի օգտակարությունը

1. Օրգանիզմն ապահովում է վիտամիններով և հանքանյութերով:
2. Դանդաղեցնում է ծերացման գործընթացը:
3. Բարելավում է տեսողությունը և ամրացնում է աչքի մկանները:
4. Բարելավում է ուղեղի գործունեությունը և հիշողությունը:
5. Կարգավորում է ներքին օրգանների աշխատանքը:
6. Պայքարում է հիվանդությունների դեմ:
7. Փոքրացնում է բորբոքումը:
8. Օգնում է ազատվել ավելորդ քաշից:
9. Մաքրում է արյունը և օրգանիզմը:
10. Վերացնում է բերանի տհաճ հոտը:
11. Բուժում է կոկորդը:
12. Հանում է մկանների լարվածությունը:
13. Երիտասարդացնում է մաշկը:

 
 


Ամենաընթերցվածը