Բանջարեղեն պատրաստելու չափազանց պարզ և արագ միջոց կա. նույնիսկ ճակնդեղը եփվում է ընդամենը 10 րոպեում
Դուք կարող եք դա անել միկրոալիքային վառարանում: Անվիճելի առավելությունը ոչ միայն եփման արագությունն է, այլ նաև այն, որ պատրաստված բանջարեղենը մնում է հյութալի:
Արժե հաշվի առնել, որ մշակման ժամանակն ուղղակիորեն կախված է բանջարեղենի քանակից։ Այնուամենայնիվ, ձեզ շատ բան պետք չէ: Նույնիսկ ճակնդեղի պատրաստման համար կպահանջվի միջինը 10 րոպե, սկզբից մաքուր ճակնդեղը լցնում ենք պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ։
Տոպրակի մեջ ավելացրեք մոտ 100 մլ ջուր և կապեք։
Մի քանի տեղից ծակում ենք դանակով և դնում հարմար ափսեի վրա։
Ճակնդեղը ուղարկում ենք միկրոալիքային վառարան՝ 10 րոպե դնելով և առավելագույն հզորությունը սահմանելով։
Նույնը անում ենք գազարի և կարտոֆիլի հետ: Բանջարեղենը դնում ենք առանձին տոպրակների մեջ և ուղարկում միկրոալիքային վառարան:
Ստուգեք բանջարեղենի պատրաստությունը չորփերով: