Ազատվեք հիպերթենզիայից, բարձր շաքարից և խոլեստերինից` առանց հաբերի. Օգտագործեք այս դեղը 2 շաբաթ և ամեն ինչ լավ կլինի
Մի վատնեք ձեր գումարը արյան բարձր ճնշման, արյան շաքարի և խոլեստերինի դեմ դեղամիջոցների վրա, փորձեք այս հզոր միջոցը:
Իսկ դուք գիտեի՞ք, որ 3-րդ մեծահասակներից 1-ն ունի հիպերտոնիա: Սա մտահոգիչ է։ Թերսնման պատճառով և՛ արյան ճնշումը, և՛ խոլեստերինի մակարդակը շարունակում են աճել, ինչն իր հերթին մեծացնում է սրտի հիվանդությունների վտանգը։
Ներկայումս սրտի հիվանդությունը մահվան հիմնական պատճառն է։
Այս հոդվածում ներկայացված հատուկ բնական բաղադրատոմսը դարեր շարունակ օգտագործվել է այնպիսի հիվանդությունների բուժման համար, ինչպիսիք են հիպերտոնիան, մրսածությունը, ասթման, վարակները և նույնիսկ քաղցկեղը:
Բաղադրիչներ.
100 մլ ջուր
1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
1 թեյի գդալ խնձորի քացախ
1/2 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղի արմատ
1 պճեղ սխտոր
1 թեյի գդալ մեղր (ըստ ցանկության)
Ընդամենը պետք է բաղադրիչները լավ հարել՝ մինչև համասեռ զանգված ստանալը։
Նշում. Խառնուրդը պահել սառնարանում։
Ոմանք խորհուրդ են տալիս այն ընդունել առավոտյան դատարկ ստամոքսին, իսկ մյուսները գտնում են, որ օրվա ընթացքում փոքր չափաբաժինների ընդունումը, նախընտրելի է յուրաքանչյուր կերակուրից առաջ, լավագույն արդյունքն է:
Եթե չեք դիմանում դրա համին, նախքան այն խմելը, ազատ նոսրացրեք խառնուրդը մի բաժակ ջրի մեջ։
Կիտրոն
Այն հարուստ է վիտամին C-ով, ֆլավոնոիդներով և սննդային մանրաթելերով, որոնք գիտականորեն ապացուցված են, որ նվազեցնում են խոլեստերինի և շաքարի մակարդակը մարմնում:
Խնձորի քացախ
Բացի խոլեստերինի և տրիգլիցերիդների իջեցումից, խնձորի քացախը արդյունավետ է նաև արյան բարձր ճնշման, թթվային ռեֆլյուքսի, հոդատապի, վերին շնչուղիների վարակների և այլնի բուժման համար:
Կոճապղպեղ
Պարզվել է, որ կոճապղպեղը նվազեցնում է խոլեստերինի և տրիգլիցերիդների մակարդակը շաքարախտով, ալկոհոլիզմով, հիպոթիրեոզով և նեֆրոտիկ համախտանիշով տառապող մարդկանց մոտ:
Սխտոր
Հում սխտորն իջեցնում է գլյուկոզան, խոլեստերինը և տրիգլիցերիդները՝ դարձնելով այն արդյունավետ կանխարգելիչ միջոց աթերոսկլերոզի դեմ:
Մեղր
Մեղրը պաշտպանում է զարկերակները խոլեստերինի թիթեղներից։ Այն ունի հակասնկային, հակաբակտերիալ և հակաքաղցկեղային հատկություններ և հագեցած է հակաօքսիդանտներով և ֆլավոնոիդներով: