Այս ըմպելիքի միջոցով շատ հեշտությամբ կարող եք օրգանիզմից հեռացնել ավելորդ նյութերը
Դիտումներ 347
Բաղադրիչներ
կեֆիր (առանց յուղայնության) - 400 մլ
վարսակի ալյուր - 4 ճ.գ.
դարչին - 0,5 ճ.գ.
խնձոր - 2 հատ
Վարսակի ալյուրը խառնում ենք կեֆիրի հետ: Միևնույն ժամանակ մաքրում ենք խնձորները, կտրատում դրանք և ավելացնում զանգվածին:
Շաղ ենք տալիս դարչին (1/4 թեյի գդալ), լցնել մնացած կեֆիրը և ամեն ինչ մանրակրկիտ հարել:
Լցնել բաժակների մեջ և շաղ տալ մնացած դարչինով։
Ամենաընթերցվածը