Այս տղամարդը մեկ բանջարեղենի շնորհիվ մաքրել է լյարդը, այրել է որովայնի ճարպը և վերականգնել տեսողությունը
Ճակնդեղը որպես բանջարեղեն շատ օգտակար է։ Այն հարուստ է երկաթով և խորհուրդ է տրվում օգտագործել հատկապես դաշտանային ցիկլի ժամանակ։ Ճակնդեղը երկար տարիներ օգտագործվել է բազմաթիվ հիվանդություններ բուժելու համար։
Այս բանջարեղենի թուրմերն ունեն մեղմ միզամուղ ազդեցություն, ինչը թույլ է տալիս մաքրել մարսողական համակարգը։
Աղիների ամենօրյա մաքրման շնորհիվ թունավոր թափոնները չեն ներծծվում արյան մեջ, ինչը սովորաբար ուղեկցվում է երկարատև փորկապությամբ:
Այն խորհուրդ է տրվում նաև հիպերտոնիայով տառապող մարդկանց, քանի որ այն իջեցնում է արյան ճնշումը։
Գիրության դեպքում այն բարելավում է նյութափոխանակությունը և նորմալացնում մարմնի քաշը:
Սննդակարգում ճակնդեղի ավելացումով հնարավոր է բարձրացնել լյարդի դիմադրողականությունը շրջակա միջավայրի գործոնների նկատմամբ և պահպանել նրա գործառույթները հեպատոտոքսիկ դեղամիջոցներ ընդունելու ֆոնին։
Ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները՝
2 գլուխ սոխ
2 - 3 ճակնդեղ
քացախ
ձիթապտղի յուղ
աղ
Նախ մաքրել ճակնդեղը և եռացնել աղաջրի մեջ։ Կտրեք այն շատ փոքր կտորներով։
Սոխը մանր կտրատել ու խառնել ճակնդեղի հետ։ Այնուհետեւ ավելացրեք քացախն ու ձիթապտղի յուղը։ Ավելացնել աղ։
Այս աղցանը շատ օգտակար է հաստ աղիքի թունավորումը մաքրելու, լյարդը մաքրելու և կորցրած տեսողությունը վերականգնելու համար։ Դուք պետք է փորձեք այն և տեսնեք դրա զարմանալի արդյունքները: