Այս սովորական մթեքրի միջոցով կարող եք տնային պայմաններում մի շարք հիվանդություններ բուժել
Կորեկը ամրացնում է օրգանիզմը, կորեկի ալյուրն իջեցնում է արյան ճնշումը և հաջողությամբ բուժում թութքը։
Ընդունեք հիպերտոնիայի և թութքի դեպքում՝ 1 ճ.գ. կորեկ` առավոտյան և երեկոյան: Կորեկով կերակուրն անհրաժեշտ է շաբաթական առնվազն երեք անգամ ուտել՝ շիլայով կամ կաղամբով։
Պահքի ժամանակ այս բոլոր ուտեստները համեմում են բուսայուղով տապակած սոխով, իսկ մյուս օրերին շիլան սիրում է կարագ կամ կաթ:
Կորեկը կհաղթի անգինա պեկտորիսին: Շատ տաք, չոր, մաքուր թավայի մեջ անընդհատ խառնելով, որ դեղին գույնը չկորցնի, տաքացրեք 3 ճ.գ. կորեկ, ապա վրան լցնել 2/3 բաժակ եռման ջուր և եփել մինչև ամբողջ ջուրը եռա։
Սա կլինի օրական անհրաժեշտ չափաբաժինը: Այն պետք է բաժանել 4 հավասար մասի և ուտել 8.00-ին, 12.00-ին, 16.00-ին և 20.00-ին: Ընդունեք դա մեկ ամիս:
Ուզում եմ առաջարկել այրոցի դեմ դեղամիջոց, որը միշտ օգնում է ինձ և իմ ընկերներից շատերին, հենց որ այրոց առաջանա, պետք է երեք անգամ ողողում կատարեք 3 ճ/գ սառը հոսող ջրով։ հում կորեկ, ապա ցամաքեցնել ջուրը և ուտել կորեկը:
Շուտով ամեն ինչ կվերադառնա իր բնականոն հունին։