Այս սիսեռով ապուրը պահքի ժամանակ իդեալական տարբերակ է. Այն նաև նիհարեցնում է
Դիտումներ 1031
Ձեզ հարկավոր է.
սիսեռ 200 գ
գազար 1 հատ
սոխ 1 հատ
կարտոֆիլ 3 հատ
աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Սիսեռը լավ ողողեք, մեկ ժամ թրջեք սառը ջրում։ Այս ընթացքում լվացեք և մաքրեք բանջարեղենը։ Կարտոֆիլը կտրատել խորանարդների։
Սիսեռը լցնել եռման ջրի մեջ, հեռացնել փրփուրը, երբ ջուրը նորից եռա ավելացնել կարտոֆիլը։
Գազարը քերել, իսկ սոխը մանր կտրատել և ավելացնել ապուրին։ ավելացնել աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Եռացրեք ապուրը, ծածկված կափարիչով` թույլ կրակի վրա, մինչև սիսեռը գրեթե տրորվի:
Ամենաընթերցվածը