Այս շատ հզոր բնական հակաբիոտիկը, որը բուժում է վարակները և սպանում մակաբույծներին
Այս բնական հակաբիոտիկը, ըստ բազմաթիվ մասնագետների, համարվում է ամենահզորը, որը արդյունավետ կերպով բուժում է վարակները և ոչնչացնում մակաբույծները: Հիմնական մաքրող միջոցը, ըստ էության, հակաբիոտիկ է, որն ունի հզոր հակավիրուսային և հակասնկային հատկություններ՝ խթանելով արյան շրջանառությունը և լիմֆատիկ հոսքը ամբողջ մարմնում: Այն հիմնված է բնական բույսերի վրա և առաջարկում է բազմաթիվ առողջապահական օգուտներ:
Այնուամենայնիվ, խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ այս միջոցը պատրաստելիս պետք է ձեռնոցներ կրել, քանի որ կծու պղպեղը կարող է խայթել ձեր մաշկը: Ահա թե ինչպես դա անել:
Ձեզ հարկավոր է․
- ¼ բաժակ կտրատած սխտոր
- ¼ բաժակ քերած կոճապղպեղ
- 2 ճաշի գդալ քերած ծովաբողկ
- 700 մլ օրգանական խնձորի քացախ
- 2 ճաշի գդալ քրքում
- ¼ բաժակ կտրտած սոխ
- 2 հատ պղպեղ
Խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի խնձորի քացախից: Այնուհետև ստացված զանգվածը տեղափոխեք տարայի մեջ և լցնել քացախը, որպեսզի տարան մինչև վերջ լցվի: Տարայի 2/3-ը պետք է լինի չոր բաղադրիչները, իսկ մյուս մասը պետք է լցվի քացախով։ Փակեք տարան և թափահարեք: Այն պետք է պահվի զով, չոր տեղում՝ 2 շաբաթ։ Պետք է ամեն օր մի քանի անգամ թափահարել։ Քամեք խառնուրդը երկու շաբաթ անց։ Եփելիս կարող եք օգտագործել չոր բաղադրիչներ։
Այս միջոցը սառնարանում պահելու կարիք չունի, քանի որ այն երկար ժամանակ չի փչանում։ Եթե այն խառնում եք ձիթապտղի յուղի հետ, կարող եք այն օգտագործել որպես աղցան կամ ավելացնել այլ ուտեստների մեջ։
Այս խառնուրդի համը արտահայտիչ և կծու է, ուստի այն օգտագործելուց հետո կարող եք ուտել կիտրոն կամ նարինջ՝ այրվող զգացումը հանգստացնելու համար։
Իմունիտետը բարձրացնելու և մրսածությունը կանխելու համար դուք պետք է օգտագործեք այս միջոցից մեկ ճաշի գդալ: Դուք պետք է աստիճանաբար ավելացնեք դոզան, մինչև հասնեք օրական փոքր բաժակի չափաբաժինին: Լուրջ վարակների և հիվանդությունների դեպքում ընդունեք 1 ճաշի գդալ օրվա ընթացքում հինգից վեց անգամ: Բացի այդ, այն բացարձակապես անվտանգ է հղիների և երեխաների համար, քանի որ դրա բաղադրիչները բնական են և ոչ թունավոր: