Այս օշարակը 9 անգամ ավելի հզոր է, քան պենիցիլինը, այն սպանում է օրգանիզմի բոլոր վարակներն ու բակտերիաները
Դա կարող է անհավատալի թվալ, բայց շատ դեպքերում այն շատ ավելի հզոր է, քան հակաբիոտիկները:
Բակտերիաներից ու վարակներից ազատվելն այս օրերին բավականին դժվար է դարձել՝ հիմնականում հակաբիոտիկների գերօգտագործման պատճառով։
Մենք սովորաբար ապավինում ենք հակաբիոտիկներին, թեև մեզանից շատերը գիտեն, որ դրանք միայն ժամանակավորապես կլուծեն խնդիրները՝ խնդրի արմատներին հասնելու անկարողության պատճառով:
Մյուս մտահոգությունն այն է, որ հակաբիոտիկների մեծ մասը կարող է առաջացնել բազմաթիվ կողմնակի բարդություններ:
Մեր իմունային համակարգը բարելավելու և առողջությունը վերականգնելու ավելի լավ միջոց բնական բաղադրիչների օգտագործումն է: Դա կարող է անհավատալի թվալ, բայց շատ դեպքերում դրանք շատ ավելի հզոր են, քան հակաբիոտիկները:
Հոգ տարեք ձեր մասին, օգտագործեք բնական միջոցներ և եղե՛ք առողջ:
Այս հոդվածում ձեզ կներկայացնենք 3 բաղադրիչից բաղկացած բնական բաղադրատոմս, որը 9-10 անգամ ավելի արդյունավետ է, քան հակաբիոտիկները` շնչառական վարակների, ասթմայի, շնչառության դժվարությունների, կոկորդի ցավի, համառ հազի և քրոնիկ բրոնխիտի բուժման համար։
Բաղադրությունը.
2 պճեղ սխտոր
½ բաժակ ջուր
¼ բաժակ խնձորի քացախ
½ բաժակ բնական մեղր
Առաջին հերթին պետք է մանրացնել սխտորի պճեղները։ Այնուհետև բաղադրիչները լցնում ենք տարայի մեջ, լավ խառնում ենք փայտե գդալով և թողնում, որ զանգվածը ամբողջ գիշեր թրմվի։
Եթե հիվանդ եք, խորհուրդ է տրվում օգտագործել մեկ ճաշի գդալ յուրաքանչյուր երկու ժամը մեկ, մինչև ձեր վիճակը լավանա։ Այն դեպքում, երբ դուք հիվանդ չեք, բայց ցանկանում եք բարելավել ձեր իմունային համակարգը, առաջարկվող չափաբաժինը օրական 2 ճաշի գդալ է:
Այս բուժիչ խառնուրդի զարմանալի առողջական առավելությունները.
Սխտորը դարեր շարունակ օգտագործվել է շնչառական խնդիրների բուժման համար՝ շնորհիվ իր հզոր հակաբակտերիալ և հակավիրուսային հատկությունների, ինչպես նաև իմունոմոդուլացնող գործողությունների: Սխտորի օգուտների մեծ մասը հիմնականում գալիս է ալիցին կոչվող միացությունից՝ նրա ակտիվ բաղադրիչից, որը գիտականորեն ապացուցված է, որ 10 անգամ ավելի արդյունավետ է, քան պենիցիլինը:
Խնձորի քացախն ունի բավականին հզոր հակավիրուսային և հակաբակտերիալ հատկություններ, որոնք շատ օգտակար են բակտերիաների և վիրուսների դեմ պայքարում։ Այն նաև հարուստ է օգտակար ֆերմենտներով, բակտերիաներով և հետքի տարրերով, որոնք բոլորն էլ շատ կարևոր են ընդհանուր առողջության համար, և ոչ միայն շնչառական հիվանդությունների դեպքում։
Մեղրը գործում է որպես հակաօքսիդանտ, որը պայքարում է ազատ ռադիկալների դեմ։ Այն նաև պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ, հանքանյութեր և ֆերմենտներ, ինչը նշանակում է, որ այն ունի բավականին ամուր սննդային բնութագիր: Դրա հիմնական առավելություններից են քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների կանխարգելման կարողությունը, մեղմելու այնպիսի պայմանները, ինչպիսիք են խոցերը և բակտերիալ գաստրոտենտերիտը, բարձրացնում է մարզական կատարողականությունը, նվազեցնում է հազը և կոկորդի ցավը, կարգավորում է արյան շաքարի մակարդակը, բուժում վերքերը և այրվածքները, բարելավում է մաշկի որակը: և մազերը և շատ ավելին: