Այս նախաճաշը կանխում է քաղցկեղը և ազատում ավելորդ կիլոգրամներից

Դիտումներ 23517

Այս նախաճաշը կանխում է քաղցկեղը և ազատում ավելորդ կիլոգրամներից

Այս առողջարար և համեղ նախաճաշը կօգնի ձեզ նիհարել և կանխել հաստ աղիքի քաղցկեղը։ Պատրաստելը տևում է ընդամենը 15 րոպե։

Ահա 4 պատճառ, թե ինչու պետք է վարսակի ալյուրը ներառել ձեր ամենօրյա սննդակարգում.

Սովի զգացումը կվերանա. վարսակի ալյուրը հարուստ է բջջանյութով, ինչը կապահովի ձեզ լիարժեք զգալ մինչև հաջորդ կերակուրը: 

Խոլեստերինի մակարդակը նորմալացվում է. վարսակի մեջ պարունակվող բնական մանրաթելերի շնորհիվ խոլեստերինի մակարդակը նկատելիորեն կարգավորվում է:

Վերականգնում է արյան ճնշումը. Բացի արյան ճնշումը նորմալացնող այլ բաղադրիչներից, վարսակի ալյուրն այս հարցում ամենահզոր օգնականն է, քանի որ այն հարստացված է բուսական մանրաթելով:



Պայքարում է քաղցկեղի դեմ. Հացահատիկային բաղադրիչները նվազեցնում են հաստ աղիքի քաղցկեղի առաջացման վտանգը, ըստ բազմաթիվ հետազոտությունների, դա մնում է ճիշտ: 

Բանանով և դարչինով վարսակի ալյուրի համեղ բաղադրատոմս.

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

1 բաժակ վարսակի ալյուր
1 կտրատած բանան (ըստ ցանկության)
1 ճ.գ. մեղր
1/2 բաժակ կաթ
1 ճ.գ դարչին
Մի քանի մանր կտրատած 

 



Պատրաստման եղանակը՝ վարսակի ալյուրը լցնել կաթով և թողնել 10-20 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել մեղրը եւ լավ խառնել, շիլայի մեջ ավելացնել մանր կտրատած բանանն ու ընկույզը եւ նորից խառնել։ Վերջում ավելացնել դարչին։ Այն ձեր նախաճաշին նուրբ համ կհաղորդի։
Շաբաթը առնվազն 3 անգամ ձեր անօգուտ նախաճաշերը փոխարինեք այս շիլաով։ Եվ վերջում դուք կնախանձեք ձեր կազմվածքին, իսկ քաղցկեղի դեմ պայքարը կգերազանցի ձեր սպասելիքները։

 



Ամենաընթերցվածը