Այս մթերքը պետք է լինի բոլորի խոհանոցում․ Այն շատ էժան է, և ավելի շատ առավելություններ կան, քան ընկույզում

Դիտումներ 772

Այս մթերքը պետք է լինի բոլորի խոհանոցում․ Այն շատ էժան է, և ավելի շատ առավելություններ կան, քան ընկույզում

Դդմի սերմեերի մասին․

1. Դրանք պարունակում են նյութ՝ արգինին, որն օգնում է պահպանել արյան անոթների առաձգականությունը եւ բարելավել արյան շրջանառությունը։

2. Սա բնական արտադրանք է: Տանը պատրաստելու համար սերմերը դդումից հանեք և լավ լվացեք ջրի տակ, այնուհետև ամբողջ օրը դրեք սրբիչի վրա արևի տակ։

 

 

Հիշեք, որ դրանք պահվում են ոչ ավելի, քան մեկ ամիս:

Խորհուրդ չեմ տալիս տապակել, քանի որ օգտակար նյութեր չեն մնա, կարելի է «չորացնել» թավայի մեջ՝ առանց սերմերը շատ տաքացնելու։

 



3. Օրական մեկ թեյի գդալ այս սերմերից կօգնի դիմակայել աղիներում գտնվող միկրոօրգանիզմներին՝ որդերին։ Նրանցից կարող են զարգանալ տարբեր հիվանդություններ, քանի որ դրանք դեֆորմացնում են օրգաններն ու հյուսվածքները, ինչպես նաև արտազատում տոքսիններ։

 

 

4. Նրանք հարուստ են ճարպերով և սպիտակուցներով: Այն, ինչ մեզ համար ՇԱՏ օգտակար է, նրանք նույնիսկ կարող են փոխարինել ընկույզներին, որոնք իսկապես թանկ են։

 

 



5. Օգնեք տղամարդկանց համալրել տեստոստերոնը և օգտակար են միզասեռական համակարգի համար:

 

6. Կանանց օգնեք նվազեցնել անեմիայի վտանգը՝ լրացնելով նրանց օրգանիզմում առկա երկաթը: Դրանք օգտակար են նաև մաշկի, մազերի և եղունգների գեղեցկության համար։

 

Դրանցից շատ ուտել պետք չէ, բժիշկները խորհուրդ չեն տալիս ավելի քան 100-150 գ, քանի որ դրանք շատ կալորիաներ են պարունակում։



Ամենաընթերցվածը