Տեսեք ինչ տեղի կունենա ձեր օրգանիզմի հետ, եթե ձեռքերին սոխ քսեք
Բաղադրությունը, որը դուք հավանաբար արդեն ունեք ձեր խոհանոցում, բայց չեք մտածում օգտագործել մրսածության, ցավի և քորի դեմ պայքարելու համար, ոչ այլ ինչն է, քան սոխը:
Սոխը պարունակում է ֆլավոնոիդ, որը հիանալի հակաօքսիդանտ է:
Հաջորդ անգամ, երբ դուք կկտրեք սոխը ճաշի համար, խնայեք մի մասը, որը կօգնի ձեզ հաղթահարել ստորև հիվանդություններից մի քանիսը.
Թեթևացնում է այրվածքները
Եթե ընթրիքի պատրաստման ժամանակ պատահաբար այրվեք ձեռքը, բնական ցավազրկողը կարող է հեշտությամբ հասանելի լինել: Սոխը կարող է օգնել թեթեւացնել այրվածքը։
Միջատների խայթոցներ
Միջատների խայթոցները զգալի ցավ են պատճառում։ Գարնան գալուստով մոծակները, ամենայն հավանականությամբ, կթակեն ձեր դուռը: Ազատվեք խայթոցներից՝ քսելով սոխի մի կտորը այնտեղ, որտեղ խայթել են։
Թեթևացնում է ականջի ցավը
Սոխը թխում ենք ջեռոցում 15 րոպե։ Այս ժամանակից հետո սոխը հանում ենք, հովացնում, կիսով չափ կտրում ու քամում։ Եվ մի քանի կաթիլ հեղուկ քսեք վնասված ականջին:
Պայքար մրսածության/գրիպի դեմ
Եթե փորձում եք ազատվել մրսածության և գրիպի ախտանիշներից, կտրեք սոխը կիսով չափ և դրեք այն ափսեի մեջ՝ ձեր մահճակալի կողքին, մինչ դուք քնած եք:
Այսպիսով, հաջորդ անգամ, երբ դուք հիվանդություն կզարգանաք, դեղատան փոխարեն գնացեք խոհանոց և բուժեք ձեզ բնական ճանապարհով: