Այս կեֆիրը կարող է օգնել բուժել աղիքները, բարելավել իմունային ֆունկցիան և կանխել քաղցկեղը
Կոկոսի կեֆիրը հիմնականում ֆերմենտացված կոկոսի ջուր է: Սա աներևակայելի հարուստ պրոբիոտիկ ըմպելիք է, որը նաև պարունակում է իսկապես մեծ քանակությամբ վիտամիններ, հանքանյութեր և էլեկտրոլիտներ: Կոկոսի ջրի վիտամին-հանքային պարունակությունը ներառում է բետա-կարոտին, ռիբոֆլավին, թիամին, նիացին, պանտոտենաթթու, ֆոլաթթու և A, B6, C, E և K վիտամիններ:
Ամենակարևորը, և ինչու է այն համարվում ավելի լավ, քան սովորական կեֆիրը, այն է, որ այն չի պարունակում վատ նյութեր, որոնք պարբերաբար հայտնաբերվում են կաթնամթերքում: Դա պարզապես նշանակում է, որ ձեր օրգանիզմը ավելի լավ կմշակի այս պրոբիոտիկ օգուտները: Կոկոսի կեֆիրը համարվում է ամենաառողջ պրոբիոտիկ ըմպելիքը, քանի որ այն շատ ավելի ուժեղ է ազդում մարսողական համակարգի վրա, քան ցանկացած կաթնային պրոբիոտիկ մթերք, ինչպիսին է մածունը:
Ինչպես գիտենք, կաթնաթթունն առաջացնում է թթու, և քչերն են դիմանում դրան։ Բացի այդ, կոկոսի ջրի հիմնական հանքանյութերը կամ էլեկտրոլիտները նույնն են, ինչ մարդու արյան մեջ:
Կոկոսի կեֆիրի առողջական առավելությունները․
- դադարեցնում է շաքարի ցանկությունը,
- ամրացնում է իմունային համակարգը,
- օգնում է մարսողության գործընթացին,
- ավելացնում է խոնավացումը,
- ավելացնում է էներգիան,
- մաքրում է մաշկը
- արագացնում է նյութափոխանակությունը,
- վերացնում է օրգանիզմում առկա պաթոգեն խմորիչները, բարելավում է
- տեսողությունը
Ձեր սեփական կոկոսի կեֆիր պատրաստելու հեշտ եղանակ կա.Ավելացրեք 8 բաժակ կոկոսի ջուր 1/2 լ․ տարայի մեջ:
Կեֆիրը լցրեք կոկոսի ջրի մեջ։ Ծածկեք և թողեք մնա 48 ժամ: Թույլ մի տվեք, որ այն շատ երկար մնա:
Խմորումից հետո կոկոսի ջուրը կդառնա պղտոր և ավելի բաց գույն: Կեֆիրի հատիկները կբարձրանան, երբ ավարտեն մշակումը:
Երբ մշակման գործընթացը ավարտված է, հեռացրեք կեֆիրի հատիկները:
Հացահատիկները կարող են անմիջապես օգտագործվել նոր խմբաքանակի համար, կամ կարող եք դրանք պահել ջրի մեջ՝ սառնարանում։
Այսքանը: