Այս հյութը պարզապես փրկություն է 50-ն անց կանանց և վահանաձև գեղձի համար
Դիտումներ 761
Բաղադրությունը.
1,5 լիտր ֆիլտրացված ջուր
1 հատ թարմ կոճապղպեղ 4-5 սմ
1 թեյի գդալ աղացած դարչին
1 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
1 քառորդ բաժակ լոռամրգի հյութ մշկըմկույզ
Կես բաժակ նարնջի հյութ
Կես բաժակ թարմ քամած կիտրոնի հյութ կամ կիվիի հյութ
Ջուրը տաքացրեք և երբ այն սկսի եռալ, ավելացնել համեմունքներ (դարչին, կոճապղպեղ և մշկընկույզ): 2-3 րոպե տաքացրեք թույլ կրակի վրա։ Անջատեք կրակը և թողեք, որ սառչի։
Ավելացնել կիտրոնի կամ կիվիի հյութը, նարնջի հյութը, ջուրը, տաք կոկոսի յուղը և լավ խառնել։
Այս խառնուրդը խորհուրդ է տրվում օգտագործել ցերեկը` 150 մլ (կարելի է պահել սառնարանում):
15 օր խմեք և 7 օր դադար տվեք։
Հակացուցված է արյան բարձր ճնշում ունեցողներն։
Ամենաընթերցվածը