Այս բնական բաղադրիչներից պատրաստված հակաբիոտիկը լավագույնն է, այս վիրուսներից պաշտպանվելու համար

Դիտումներ 327

Այս բնական բաղադրիչներից պատրաստված հակաբիոտիկը լավագույնն է, այս վիրուսներից պաշտպանվելու համար

Այս բաղադրատոմսը՝ ամենաարդյունավետ բնական հակաբիոտիկներից մեկն է, որը հաջողությամբ բուժում է գրեթե բոլոր բորբոքումները և վարակները․ ներկայացրել է ամերիկացի հայտնի բժիշկ Ռիչարդ Շուլցեն։

 

Բաղադրությունը․

բնական խնձորի քացախ

թարմ կծու պղպեղ - 100 գ

 

 

կարմիր սոխ - 500 գ

սխտոր - 500 գ

ծովաբողկ - 500 գ

կոճապղպեղի արմատ - 250 գ.

Կեղևազատեք և մանր կտրատեք բոլոր բաղադրիչները: Այնուհետև դրանք դրեք մի մեծ ապակյա տարայի մեջ և լցնել այնքան խնձորի քացախ, որ ծածկի դրանք մինչև 3 մատի բարձրության վրա: Փակեք տարան և թափահարեք այն:

 



Պահպանեք մութ տեղում առնվազն 2-6 շաբաթ: Որքան երկար պահեք այն, այնքան ավելի արդյունավետ կլինի: Դուք նաև պետք է ժամանակ առ ժամանակ թափահարեք այն:

Դրանից հետո թուրմը քամում ենք շղարշով կամ չժանգոտվող պողպատից մաղով:

Այնուհետև անհրաժեշտ է թուրմը լցնել անթափանց շշի մեջ, որպեսզի այն պաշտպանվի լույսից: Պահել զով և մութ տեղում:

 

 

Թուրմը կարող է օգտագործվել որպես բորբոքումների, մրսածության և վարակների բուժման, իմունային համակարգի ամրապնդման և մարսողության բարելավման համար և կարող է օգտագործվել ամեն օր:

Վերցրեք 1 թեյի գդալ թուրմը և խառնեք 100 մլ մաքրված ջրի մեջ, կարող եք նաև մեղր ավելացնել՝ դրա համը հարստացնելու համար։ Հիշեք, որ այն միշտ պետք է դանդաղ խմել։ 

 

 



Միևնույն ժամանակ, հիշեք, որ օրվա ընթացքում պետք է խմել շատ մաքրված ջուր, բավական է խմել մեկ բաժակ (100 մլ ջրի դիմաց 1 թեյի գդալ թուրմ) այս հիանալի բնական միջոցից՝ հիվանդությունների կանխարգելման համար։

Հակացուցումներ

Ստամոքս-աղիքային տրակտի սուր և քրոնիկական հիվանդություններ, փորկապություն, ստամոքսահյութի թթվայնության բարձրացում, հղիություն։



Ամենաընթերցվածը