Այս բաղադրատոմսով պատրաստեք մոժոժ և համից չեք կշտանա
Դիտումներ 1511
Մարինադի համար․
Ջուր 3 լ
Սխտոր 12 հատ
Քացախ 100 մլ
Դափնու տերեւ հինգ հատ
Սև պղպեղի հատիկներ
Աղ (խոշոր)
Սամիթ
Աղաջրի համար.
Ջուր 2 լ
Աղ
Ոտքերը բաժանեք 2 մասի և երկու օր թողեք հոսող ջրի մեջ։ Այս ընթացքում ոտքերի ամբողջ արյունը դուրս կգա, ոտքերը կսպիտականան։
Այժմ եռացրեք ոտքերը մինչև փափկեն, մոտ 2 ժամ:
Պատրաստել աղաջուր. Պատրաստի ոտքերը հանեք եռացող ջրից և 2 րոպե ընկղմեք աղաջրի մեջ։
Այնուհետև լվանալ տաք ջրով:
Պատրաստել մարինադը. Ոտքերը տեղափոխեք մարինադի մեջ, փակեք կափարիչը, պահեք 12 ժամ, ապա դրեք սառնարանը 2 օրով և մոժոժը պատրաստ է։
Ամենաընթերցվածը