Այս աղցանը պատրաստելու համար հարկավոր է ուղիղ 3 րոպե, բայց այն ոչ միայն համեղ է, այլը շատ առողջարար
Դիտումներ 1609
Բաղադրությունը․
խնձոր 1 հատ.
բազուկ 1 հատ.
փոքրիկ կիտրոնի հյութ
ձիթապտղի յուղ 50 մլ.
մեղր 1 ճ/գ
1/2 թեյի գդալ աղ
Համեմ
1/4 թեյի գդալ կծու պղպեղ
աղացած չաման 1/4 թ/գդ
1/4 թեյի գդալ դարչին
Բազուկը նախ քերել խորը ամանի մեջ։ Այնուհետև վրան քերած գազար ենք ավելացնում, իսկ խնձորը մանր կտրատում ենք։ Առանձին տարայի մեջ խառնել կիտրոնի հյութը, մեղրը, ձիթապտղի յուղը, աղը, կտրատված համեմը, կծու պղպեղը, չամանը, դարչինը և մի քիչ աղը:
Ստացված սոուսը լցնել աղցանի վրա։ Խառնել և պատրաստ է մատուցման։
Այս աղցանը հիանալի է ծառայելու որպես երկրորդական ճաշատեսակ կամ որպես հիմնական ուտեստ:
Ամենաընթերցվածը