Այս աղցանի անունը Ոզնի է․ Ահա բաղադրատոմսը
Դիտումներ 463
Ձեզ հարկավոր է․
Ապխտած երշիկ - 100 գ
Կոշտ պանիր - 100 գ
Պահածոյացված եգիպտացորեն - 140 գ
Եփած ձու - 3 հատ
Սխտոր - 1 պճեղ
Մայոնեզ - 80 գ
Ձվերը եփել նախապես (10 րոպե) և սառը ջրում սառեցնել։
Երշիկը կտրատել խորանարդների։
Ձվերը կտրատել խորանարդների: Պանիրը քերել։
Խառնել երշիկը, պանիրը, ձուն և եգիպտացորենը (առանց հեղուկի)։
Մաքրել սխտորը և անցկացնել մամլիչով:
«Ոզնի» աղցանը համեմել մայոնեզով և խառնել բոլոր բաղադրիչները։
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը