Այն հրահրում է քաղցկեղ, անպտղություն և ոսկորների քայքայում․ Անմիջապես ազատվեք այս աղտոտիչից

Դիտումներ 47372

Այն հրահրում է քաղցկեղ, անպտղություն և ոսկորների քայքայում․ Անմիջապես ազատվեք այս աղտոտիչից

Թեյի տոպրակները  գրասենյակային աշխատողների իսկական ընկերն են: Հարմար է ճանապարհ ընկնելու համար, և դա վերացնում է թրմող թեյնիկ գնելու անհրաժեշտությունը։

Հիշեք, որ բացի այս մի քանի առավելություններից, կա բացասական հետևանքների մի ամբողջ ցանկ, որոնք կարող են հանգեցնել փաթեթավորված թեյի օգտագործմանը՝ ընդհուպ մինչև քաղցկեղ։

Մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք այն մասին, թե ինչու արժե հրաժարվել ցանկացած տեսակի թեյի տոպրակից:

 

 

Սկսենք պարզ և առողջության համար անվնաս մի բանից, որ տոպրակներով թեյը շատ ավելի թանկ է, քան տերևավոր թեյը։

Շատ ավելի կարևոր է, որ մանրացված թեյի քողի տակ վաճառում են, ավելի շուտ, թեյի փոշին։ Եվ սա արտադրության վատնում չէ. այն դեպքում, երբ օգտագործվում են թեյի հին տերևներ, արտադրանքի մեջ մեծ քանակությամբ թունաքիմիկատներ են մտնում։ Բացի այդ, թեյի տոպրակները հազվադեպ են լվանում փաթեթավորումից առաջ:

 



Վնասակար նյութեր

Հենց հին տերեւներն են դրանք ամենաշատը կուտակում։

Տարբեր տեսակի թունաքիմիկատների օրգանիզմում կուտակումը կարող է հրահրել ուռուցքաբանական հիվանդությունների զարգացումը։ Նույն ֆտորիդներն ունակ են լուրջ վնաս հասցնել երիկամներին և նույնիսկ ոսկորներին։

 

 

Ինչ վերաբերում է հենց պարկերին․ Նրանց համար թուղթը սպիտակեցված է քլորով, որի լուծելիությունը ջրում հայտնի է բոլորին։ Էպիքլորհիդրինի հետ միասին այն կարող է հանգեցնել իմունային համակարգի հետ կապված խնդիրների։

Եվ, իհարկե, տարբեր հավելումներ․ Ճաշակի հարցը հեռու է ավարտված լինելուց, քանի որ որոշ արտադրողներ, բացի թեյի հոտի փոշու համը տալուց, ավելացնում են նաև ներկանյութ։ Կարելի է իրավացիորեն կասկածել, թե արդյոք սա թեյ է:

 



Եթե ​​խմում եք այսպես կոչված միանգամյա օգտագործման թեյը և ցանկանում եք համոզվել դրա որակի մեջ, վերցրեք թափանցիկ գավաթ (այսպես այն ավելի լավ տեսանելի կլինի) և լցրեք սառը ջրով։ Թաթախեք թեյի տոպրակը ջրի մեջ, թողեք, որ այն թրջվի և պարզապես շփվեք ջրի մեջ (2-3 րոպե):

Եթե ​​ջուրը գույնը փոխի, ուրեմն դուք կրկին մարքեթինգի զոհ եք։

Իսկական թեյը եփում են 80 աստիճան Ցելսիուսի ջերմաստիճանում։ Եթե ​​սառը վիճակում ներկված ջուրը դեռևս կունենա «իսկական» թեյի համ, ավելի լավ է հրաժարվել այս արտադրանքից։

 



Ամենաընթերցվածը