Արյունը թարմացնող մեթոդ․ Սա պետք է բոլորին
Դիտումներ 1995
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի կեղևավորված վարսակ և մաքրած վարսակ: Այս երկու տեսակի վարսակները խառնեք հավասար համամասնությամբ։ Մաքրած վարսակը նույնիսկ կարելի է մանրացնել սրճաղացով, որպեսզի ավելի շատ սնուցիչներ արձակի:
Ստացված խառնուրդից 3 ճաշի գդալ լցնել 0,5 լիտր ջրի մեջ։ Հասցնել եռման աստիճանի, իսկ հետո նվազեցնել կրակը։ Վարսակը եփել մարմանդ կրակի վրա 15-20 րոպե։ Այնուհետև թողեք մի փոքր սառչի և քամեք կտորով։ Վարսակի ալյուրը պատրաստ է:
Խմեք այն, երբ ծարավ եք: Ես խմում եմ օրական մոտ 2 բաժակ։ Դա այնքան լավ է մարմնի համար: Դուք կարող եք բառացիորեն զգալ, թե ինչ փոփոխություններ են տեղի ունենում: Մարմնում հայտնվում է թեթևություն, կենսուրախություն, ամեն ինչ գործում է առանց ձախողումների։
Ամենաընթերցվածը