Արդյոք փոքր քանակությամբ ճարպը օգտակար է սրտի և արյան անոթների համար, թե ոչ
Պարզվել է, որ ճարպերն ամրացնում են իմունային համակարգը։ Այս հատկությունը կապված է arachidonic թթվի հետ, որն օգնում է նվազեցնել խոլեստերինի մակարդակը, բարելավում է մարմնի պաշտպանիչ գործառույթները, ինչպես նաև անհրաժեշտ է, որ մարմինը արտադրի քիմիական նյութեր, որոնք պատասխանատու են իմունային և բորբոքային ռեակցիաների համար:
Եթե ճարպին ավելացնենք սոխ, ապա միայն այն պարունակում է պարբերական համակարգի 36 տարր, իսկ եթե ավելացնեք նաև իսկական կոնյակ, որը լի է վիտամիններով և քիչ քանակությամբ ունի վազոդիլացնող հատկություն, ապա կստանաք խմիչք՝ հանքանյութերի, վիտամինների, թթուների, ալկալիների և ալկոհոլի հետ միասին դուք կստանաք հզոր դեղամիջոց, իհարկե, եթե այն օգտագործեք հավասարակշռված կերպով։
Փոքր քանակությամբ ճարպը օգտակար է սրտի և արյան անոթների համար, այն կարգավորում է ներքին օրգանների, այդ թվում՝ սրտի մկանների մկանների կծկումը, ինչպես նաև պահպանում է անոթային տոնուսը։
Այն օգտակար կլինի նաեւ ծխողների համար, քանի որ մի քիչ ճարպ ուտելով՝ ձեր օրգանիզմը հարստանում է սելենով։ Այս հետքի տարրը ամրացնում է իմունային համակարգը և կանխում է օքսիդացումն օրգանիզմում: Այսպիսով, ծխախոտի հասցրած վնասը մասամբ կրճատվում է։