Արցախում այս ուտեստը շատ տարածված է․ Տեսեք ինչ համեղ է ստացվում
Դիտումներ 1421
Բաղադրիչներ
Հավի միս - 500 գ
Չամիչ - 50 գ
Կարագ - ըստ ճաշակի
Հոնի չիր - 50 գ
Սամիթ - ըստ ճաշակի
Աղ - ըստ ճաշակի
Պղպեղ - ըստ ճաշակի
Սոուս
Հավի միսը կտրատում ենք, կանաչիները մանրացնում։
Տապակի մեջ ձեթ լցնել և թեթև տապակել հավը։ Ավելացնել աղ, պղպեղ։
Ավելացնում ենք չամիչը, չորացրած մրգերը և տապակում մինչև ուռչի։
Ավելացնել կանաչի, սոուս, ալյուր և մի քիչ ջուր։
Հավի միսը եփեք մինչև պատրաստ լինի:
Սոուսի բաղադրատոմսը․
Ընկույզը, սխտորը մանրացնել, ավելացնել բուսայուղ և քացախ։
Ամենաընթերցվածը