Առավոտյան 30 օրվա ընթացքում այս համեմունքից ընդամենը կես գդալ ուտելով՝ ձեր օրգանիզմում անհավանական փոփոխություններ կառաջանա․
Անհավատալի է, բայց այս համեմունքն օգնեց ինձ հրաժարվել շատ հաբերից
Դարչինը շատ ավելի հզոր է, քան շատերը կարծում են:
Որպեսզի պատկերացնեք, հին ժամանակներում դարչինը համարվում էր ավելի արժեքավոր, քան ոսկին:
Դարչինն օժտված է հակամանրէային, հակաբորբոքային, հակավարակիչ և հակամակարդիչ հատկություններով։
Դարչինը կօգնի ձեզ լուծել այս առողջական խնդիրները, սակայն դրա առավելություններն այսքանով չեն սահմանափակվում.
1. Արյան շաքարի վերահսկում
2-րդ տիպի շաքարախտ ունեցող մարդկանց համար դարչինի օգտագործումը պարտադիր է:
Դարչինը խթանում է ինսուլինի ընկալիչները և արգելակում է ոչ ակտիվ ֆերմենտը, ինչը բարելավում է բջիջների գլյուկոզա օգտագործելու ունակությունը:
Ուտելով ընդամենը 1/2 թեյի գդալ օրական 2 անգամ՝ առավոտյան և երեկոյան, դուք զգալիորեն կբարելավեք ձեր առողջությունն ու ինքնազգացողությունը։
2. Ակտիվացնում է ուղեղի աշխատանքը
Ունե՞ք մոռացկոտություն և կենտրոնանալու դժվարություն՝ ձեր ամենօրյա սննդակարգում ներառեք կես թեյի գդալ դարչին եւ շուտով նկատելի արդյունքներ կնկատեք։
3. Սրտանոթային համակարգ
Դարչինի կանոնավոր օգտագործումը ամրացնում է արյունատար անոթները՝ դարձնելով դրանք ճկուն։ Սա զգալիորեն նվազեցնում է սրտի կաթվածի զարգացման ռիսկը:
4. Բարելավում է ստամոքսի եւ աղիների աշխատանքը
Դարչինը կօգնի ազատվել մարսողության բազմաթիվ խնդիրներից՝ բարելավել մարսողությունը, վերացնել փորլուծությունը, փորկապությունը, գաստրիտը և այլն:
5. Նվազեցնում է քաղցկեղի առաջացման վտանգը
Շատ ուսումնասիրություններ հաստատում են, որ դարչինը կարող է զգալիորեն նվազեցնել քաղցկեղի առաջացման վտանգը, ինչպես նաև օգնում է պայքարել քաղցկեղի բջիջների դեմ, եթե հիվանդությունն արդեն առկա է:
6. Ակտիվացնում է արյան շրջանառությունը
Ունե՞ք վատ շրջանառություն և անընդհատ սառը ձեռքեր և ոտքեր, ապա նախաճաշին խմեք մեկ բաժակ կակաո եւ կես թեյի գդալ դարչին եւ ընդամենը մեկ շաբաթում զգալի արդյունքներ կնկատեք։