Անսպասելի հետևանքներ սխտոր օգտահործելուց հետո. Բժիշկները ապշած են
Սխտորը կարող է սպանել 14 տեսակի քաղցկեղ և 13 վարակ: Բայց ինչու բժիշկները դա չեն նշանակում:
Սխտորը տարածված մթերք է մոլորակի գրեթե բոլոր խոհանոցներում, և այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը, որը մենք կարող ենք օգտագործել: Այն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ, նույնիսկ մեծ Հիպոկրատի կողմից, ով այն օգտագործել է տարբեր հիվանդությունների և առողջական խնդիրների բուժման համար:
Այս զարմանալի բանջարեղենն արդյունավետ կերպով բուժում է հետևյալ հիվանդությունները.
Վիրուսային վարակներ
Կլոստրիդիում
Խոլերային վարակներ
Կլեբսիելլա վարակ
helicobacter pylori
ցիտոմեգալովիրուս
կեռնեխ
միկոբակտերիալ տուբերկուլյոզ
ՄԻԱՎ 1
Աֆլատոքսիկոզ միկոտոքսիններ
Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ այն կարող է նաև պայքարել քաղցկեղի որոշ տեսակների դեմ, ուստի խորհուրդ ենք տալիս օրական 5-6 պճեղ սխտոր օգտագործել:
Բացի այդ, լավագույն արդյունքի համար մանրացրեք սխտորը և թողեք 15 րոպե, որպեսզի ազատվի ալիինազ ֆերմենտը, որը պայքարում է սնկերի և քաղցկեղի բջիջների դեմ: Այնուհետև կարող եք այն օգտագործել հում վիճակում կամ ավելացնել ձեր սննդի մեջ։
Հետևաբար , սխտորն անպայման պետք է ավելացվի ձեր ամենօրյա սննդակարգում, քանի որ այն ոչ միայն մեծապես բարձրացնում է սննդի համը, այլև ապահովում է առողջության համար անհավանական օգուտներ: