Ամենահամեղ հացը, որ երբևէ կերել եմ․ Գաղտնի բաղադրատոմս, որը կարող եք պատրաստել տան պայմաններում
Դիտումներ 265
Բաղադրամասեր
-
600 գ ալյուր,
-
100 գ շաքարավազ,
-
500 մլ ջուր,
-
30 գ խմորիչ,
-
2 հատ ձու,
-
125 մլ ձեթ,
-
աղ
Պատրաստման եղանակը
-
Ալյուրը խառնել ջրի հետ, ավելացնել խմորիչը, շաքարավազը, ձուն և աղը։ Խմորը հունցել։ Խմորի վրա ավելացնել ձեթ։ 2 ժամ պահել տաք տեղում։
-
Ձեռոցի թավան նախապես պատել աղով։ Լցնել խմորը և սպասել մինչև հավասարաչափ տարածվի։ Դնել ջեռոցում, թխել 35-40 րոպե 180 աստիճանում։
-
Ջեռոցից հանելուց հետո դնել թաց կտորի վրա և պահել մի քանի րոպե, որից հետո շրջել թավան։ Հացը մատուցել տաք վիճակում։
Ամենաընթերցվածը